Încă un jucător de la SC Bacău a venit după Cristi Popovici la Foresta

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 17:14 Liga 2
Încă un jucător de la SC Bacău** a venit după Cristi Popovici la Foresta

Schimbarea de antrenor la Foresta Suceava continuă să aducă noi modificători în lot. Gruparea suceveană s-a despărțit în această săptămână de fundașii Alexandru Petresc și Grigore Ioan Turda, portarul Ionuț Tomșa și mijlocașul Alexandru Daniel Creciunesc, toți nou achiziționați din această vară, și a semnat în schimb contracte cu portarul Vlad Hînțăscu, fundașul Alessandro Masella și mijlocașul Lucian Mihai Dumitriu. Mai nou, sub conducerea lui Cristian Popovici a ajuns și fundașul Ionuț Mihălăchioae, un alt jucător pe care antrenorul îl cunoaște foarte bine de la SC Bacău.

În altă ordine de idei, pentru Cristi Popovici meciul de sâmbătă cu CS Balotești va fi o premieră, deoarece va fi primul pe teren propriu în calitatea de antrenor principal al Forestei. „E primul meu meci ca antrenor principal pe Areni și îmi doresc să fie cât mai mulți suporteri, chiar dacă după primul meci au plecat oarecum supărați. Trebuie să considerăm că e un restart, iar meciul cu Timișoara a fost punctul de plecare. Știu că suporterii de aici sunt înfocați și vin în număr mare, nu ca la Bacău, unde jucam cu 40 de spectatori în tribune și erau mai mulți jandarmi. Eu sper să ne susțină din primul până în ultimul minut, indiferent de scor”, a spus, citat de monitorulsv.ro, Popovici.

Cu toate că e de părere că jucătorii săi sunt în urmă cu pregătirea fizică, Popovici mizează doar pe victorie în jocul cu ilfovenii. „Este foarte important să câștigăm și acest meci pentru a intra pe un făgaș cu rezultate pozitive, mai ales că venim după victoria de la Timișoara, o victorie care a adus moral și în rândul jucătorilor. Nu va fi ușor să obținem cele trei puncte și asta pentru că echipa din Balotești, chiar dacă nu are nume importante, se bazează pe un lot omogen. Au 6-7 oameni cu experiență, un nucleu bine închegat, iar rezultatele lor din sezonul trecut vorbesc de la sine, cu majoritatea meciurilor din play-out câștigate”, a mai declarat Cristian Popovici.

Foresta Suceava – CS Balotești, meci ce contează pentru etapa a 4-a a Ligii 2, se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Areni.

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 17:14 Liga 2
Pe aceeași temă