CSC Șelimbăr mizează și pe oboseala Unirii Ungheni înaintea partidei directe. Remarca lui Constantin Schumacher și mesajul public către jucători

Andrei PASCU 29 Aug. 2024, 19:03 Liga 2
CSC Șelimbăr mizează și pe oboseala Unirii Ungheni înaintea partidei directe. Remarca lui Constantin Schumacher și mesajul public către jucători

Schimbările făcute în această vară de CSC Șelimbăr nu au dat o traiectorie bună în sezonul 2024/ 2025 până acum, echipa fiind eliminată din Cupa României de o formație din Liga 3 și în campionatul Ligii 2 având, în trei meciuri disputate, o victorie, o remiză și o înfrângere.

Sibienii au șansa unui nou succes, la care chiar speră după cum a declarat antrenorul Constantin Schumacher, sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, contra nou-promovatei Unirea Ungheni, în runda cu numărul 5.

În etapa a 5-a din Liga 2, CSC Șelimbăr întâlnește Unirea Ungheni

CSC Șelimbăr a jucat primul meci în campionat în etapa a 2-a, pentru că întâlnirea din prima rundă, cu Corvinul Hunedoara, se va disputa la altă dată. În primul weekend pentru ea în Liga 2, formația lui Schumacher a dat peste Metaloglobus, de care a trecut cu 3-1. Apoi, a urmat eșecul cu Chindia Târgoviște, scor 1-2 (foto principal și foto articol), iar runda trecută a fost bifată remiza cu FCU Craiova, scor 1-1.

Echipa din județul Sibiu a făcut multe modificări de lot în această vară, a schimbat și antrenorul, iar Schumacher încă mai are de făcut anumite reglaje. Se pare că nu îl ajută nici situația jucătorilor, pentru că anumiți fotbaliști au acuzat câteva probleme medicale și lotul este, după cum a spus ”principalul”, destul de subțire.

Constantin Schumacher vrea victorie și o pauză competițională mai liniștită

Constantin Schumacher speră ca Unirea Ungheni să fie și obosită sâmbătă, pentru că miercuri, 28 august, a avut meci în Cupa României, în play-off, cu SC Popești Leordeni, de care a trecut cu 2-0, în deplasare, și s-a calificat în faza grupelor.

CSC Șelimbăr a avut mai mult timp de odihnă, pentru că a ieșit din întrecere încă din turul 3, când a fost învinsă de divizionara a treia CSM Unirea Alba Iulia.

Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă bună, care în meciurile de pregătire ne-a bătut. Știm valoarea ei, a jucat meci de Cupa României, noi trebuie să fim mai odihniți. Trebuie să știm ce avem de făcut, să ne facem jocul, avem o perioadă bună și trebuie să o continuăm.

Le atrag atenția jucătorilor mei că trebuie să joace și trebuie să aibă determinare și o atitudine de sută la sută, pentru că e un meci dificil. E un meci acasă însă și trebuie să arătăm bine, ca o echipă bună. (…)

Suntem destul de puțini în lot, dar sperăm să ne încărcăm bateriile în pauza competițională. Sâmbătă trebuie să tratăm cât se poate de serios meciul. Apoi, să avem două săptămâni de pregătire într-un mediu mai relaxant. E important ca echipa să joace bine până atunci, iar noi să fim fericiți la final.

Îmi doresc ca fanii să vină în număr mare alături de noi, să ne susțină, pentru că suntem o echipă tânără, nouă și avem nevoie de susținere. Jucătorii evoluează pentru fani, pentru familii și e important să fim susținuți, jucătorii să fie susținuți”, a spus Constantin Schumacher înaintea partidei CSC Șelimbăr – Unirea Ungheni.

CSC Șelimbăr și Unirea Ungheni, trei meciuri disputate în patru etape scurse

Înainte de startul rundei a 5-a din Liga 2, CSC Șelimbăr ocupă locul 12 din 22 de echipe, cu 4 puncte, dar are, după cum aminteam, un meci mai puțin, doar trei disputate în dreptul ei.

De partea cealaltă, Unirea Ungheni are și ea tot trei meciuri disputate în patru etape scurse, pentru că și ea a trebuit să joace cu Corvinul Hunedoara și duelul i-a fost reprogramat pentru o altă dată. Nou-promovata are, însă, doar 1 punct până acum, după 0-0 cu CS Mioveni în prima etapă. Apoi, au urmat două eșecuri, 0-3 cu Metaloglobus și 0-1 cu Chindia Târgoviște, fiind pe locul 20.

Reacția lui Constantin Schumacher înaintea partidei CSC Șelimbăr – Unirea Ungheni, din etapa a 5-a din Liga 2:

Foto: Marius Tudor și Valentin Macrea (Sport Pictures)
Video: CSC Șelimbăr

Andrei PASCU 29 Aug. 2024, 19:03 Liga 2
Pe aceeași temă