Imaginea unui căpitan rănit. Andrei Marc suportă cu greu eșecul Concordiei Chiajna cu Petrolul: ”E frustrare, e normal, sunt nervi.” Ce i-a spus Senad Jarovic după golul controversat

Andrei PASCU 19 Nov. 2021, 00:29 Liga 2

Andrei Marc, căpitanul Concordiei Chiajna, a precizat la finalul derby-ului cu Petrolul (scor 0-1), la fel ca antrenorul Claudiu Niculescu, că echipa lui nu merita să piardă confruntarea ce a avut loc la Ploiești, în etapa a 14-a din Liga 2. Arbitrajul ar fi influențat decisiv scorul final, e de părere fundașul.

Andrei Marc: ”Și Jarovic a spus că nu a fost corner” 

Practic, liderul formației din Ilfov a scos în evidență reușita lui Senad Jarovic, venită, ce-i corect, în urma unui corner dictat eronat de arbitrul central Cătălin Popa. Fără să fie recunoscut public din tabăra Petrolului acest lucru, Andrei Marc a precizat că și vârful Jarovic a afirmat că nu trebuia dictată lovitură de colț la faza din minutul 81.

În plus, a remarcat și faptul că au fost acordate prea puține minute adiționale, trei.

”A doua înfrângere în acest campionat, am jucat pe terenul liderului, după aspectul jocului cred că era echitabil un egal, din punctul meu de vedere. A venit acea fază fixă, nu a fost corner, dar așa a văzut arbitrul și așa s-a scris istoria meciului. Și Jarovic a spus că nu a fost corner. La fel și cu minutele de prelungire, s-au dat doar trei”, a spus Andrei Marc, la microfonul Digi Sport.

Andrei Marc: ”E frustrare, e normal, sunt nervi, dar sperăm să câștigăm următorul meci” 

Andrei Marc, frustrat și cu nervii întinși cât se poate de mult în urma unui astfel de eșec, într-un meci extrem de important, e convins că Petrolul se va încurca în cele din urmă în campionat și Concordia Chiajna va micșora, în etapele din sezonul regular și în partidele din play-off, ecartul.

Căpitanul formației pregătite de Claudiu Niculescu speră ca la intrarea în grupa pentru promovare distanța să fie cât mai mică posibil.

”E frustrare, e normal, sunt nervi, dar sperăm să câștigăm următorul meci. Dacă au câștigat cu 1-0 și sunt pe primul loc, înseamnă că sunt cei mai buni. Sperăm să ajungem în play-off.

Momentan, asta ne rămâne, să luptăm pentru play-off. Mai sunt meciuri, și Petrolul mai are meciuri cu Universitatea Cluj, cu Sibiu, și noi jucăm cu Sibiu, mai sunt meciuri de jucat. Urmează apoi play-off-ul, dar contează și avansul cu care intri acolo”, a mai spus Marc.

Concordia Chiajna a luat doar șapte puncte în ultimele cinci meciuri 

Concordia Chiajna nu trece prin cele mai bune momente ale sezonului în momentul de față, ținând cont de faptul că în ultimele cinci runde a luat doar șapte puncte. În afară de eșecul cu Petrolul, a mai înregistrat două victorii (2-1 cu FC Brașov și 2-1 cu Astra), un egal (0-0 cu Steaua) și o înfrângere (0-1 cu CS Comunal Șelimbăr).

Acum pe locul 3 în Liga 2, Concordia Chiajna poate termina runda pe locul 4 dacă FC Hermannstadt va învinge Astra, la Giurgiu. Ilfovenii au ocazia să își revină runda următoare, pe teren propriu, cu Dunăra Călărași (joi, ora 19:30).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 19 Nov. 2021, 00:29 Liga 2
Pe aceeași temă