Ilie Stan se teme dintr-un singur motiv de meciul cu CSM Reșița. ”Voi încerca să rezolv problema până sâmbătă”. A aflat ce îi pregătește Alexandru Pelici

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 25 Sep. 2020, 14:03 Liga 2
Ilie Stan se teme dintr-un singur motiv de meciul cu CSM Reșița. ”Voi încerca să rezolv problema până sâmbătă”. A aflat ce îi pregătește Alexandru Pelici

SCM Gloria Buzău a început campionatul Ligii a 2-a cu o victorie și trei egaluri, iar Ilie Stan este mulțumit în mare parte de cele întâmplate. Antrenorul a declarat că echipa a reacționat bine în debutul sezonului, dar că au fost momente, în aceste prime patru etape, în care se putea obține mai mult. ”Principalul” a făcut referire la cele trei rezultate de egalitate, dar acum se concentrează doar pe meciul următor, de sâmbătă, cu CSM Reșița.

Ilie Stan: ”Zic eu că puteam să avem și mai multe puncte, pentru că jocul a arătat bine”

Ilie Stan se așteaptă ca echipa pregătită de Alexandru Pelici să vină la Buzău cu o tactică defensivă și să aglomereze foarte mult zona pe faza de apărare. Va încerca, până la ora meciului, după cum a spus, să lucreze la anumite aspecte pe fază ofensivă, pentru a putea surprinde echipa adversă. Ilie Stan va alinia cea mai bună echipă, pentru deschiderea apărării reșițenilor.

Din punctul meu de vedere e un început foarte bun și am o grămadă de lucruri și argumente să spun acest lucru. În primul rând că am jucat cu patru echipe foarte bune ale campionatului nostru. Echipe care cel puțin la nivel declarativ vor să se bată pentru promovare. Sunt echipe care au investit foarte mult în această perioadă, înaintea începerii campionatului. Cred că am depășit cu bine această perioadă, pentru că nu am pierdut vreun joc. Zic eu că puteam să avem și mai multe puncte, pentru că jocul a arătat bine. E păcat, dar sunt mândru de jucătorii mei, dar și ei sunt conștienți că am pierdut câteva puncte.

Acum, uităm cele patru jocuri, pentru că urmează meciul cu Reșița. Îl știu foarte bine pe antrenorul lor, pe Pelici. Este un antrenor care știe foarte bine faza defensivă. Știe să o interpreteze, mai ales când joacă în deplasare. O să avem probleme în primul rând la modul în care trebuie să îi dezechilibrăm în jumătatea lor. O să încercăm până la jocul de sâmbătă să lucrăm la faza ofensivă. Sper să am inspirația să folosesc cei mai buni jucători. Dar nu e vorba doar de inspirație, e vorba și de modul în care simți jocul. Pentru că de aceea suntem antrenori, să facem lucrurile practice bine. Trebuie să știm să citim și jocul adversarului. Până acum l-am citit bine și am făcut schimbările pe care trebuia să le fac.

Trebuie să ne gândim doar la modul în care trebuie să abordăm acest meci, țoți suntem pregătiți”, a declarat Ilie Stan pentru SCM Gloria Buzău.

SCM Gloria Buzău, șase puncte după patru etape 

Singura victorie pentru SCM Gloria Buzău a venit în runda a treia, când a trecut cu 2-1 de Universitatea Cluj pe teren propriu. În restul partidelor a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Concordia Chiajna, 0-0 cu CS Mioveni și 2-2 cu Farul.

Partida cu SCM Reșița, de pe teren propriu, este programată sâmbătă. Echipa lui Alexandru Pelici are un start mai nereușit, având o victorie, un egal și o înfrângere. A disputat doar trei meciuri în primele patru etape, pentru că în runda inaugurală a stat.

Foto și video: SCM Gloria Buzău 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 25 Sep. 2020, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă