Ieșenii țintesc a treia victorie consecutivă!

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 17:09 Liga 2
Ieșenii țintesc** a treia victorie consecutivă!

După două victorii obținute în primele două etape din acest sezon, liderul seriei I, CSMS Iași, se deplasează la Brăila pentru a treia victorie consecutivă.

Dacă până acum au întâlnit două nou-promovate, de această dată ieșenii vor avea în față o echipă cu experiență în liga a doua, neînvinsă în primele două etape și care a marcat cinci goluri, primind tot atâtea. Cu toate acestea, antrenorul Costel Enache nu ia în calcul decât victoria și speră ca elevii săi să continue jocul bun arătat în meciul precedent, cu SC Bacău.

„Ne așteaptă un meci foarte greu la Brăila. Întâlnim o echipă bună, cu experiență la nivelul ligii a doua, dar mergem să luăm cele trei puncte și să bifăm al treilea succes consecutiv. Avem în față o săptămână importantă cu două meciuri extrem de grele, cu Brăila și Clinceni, dar am încredere că putem trece cu bine peste aceste întâlniri. Echipa a dat semne bune în ultimul meci, nu am luat gol și sper ca băieții să rămână capacitați. Ne așteaptă un drum lung până la promovare, deocamdată nu am realizat nimic prin cele două victorii. Sigur, pot apărea și înfrângerile, dar important este ca atunci când pierdem să o facem cu fruntea sus”, a declarat antrenorul Costel Enache.

Tehnicianul nu va conta în meciul de la Brăila pe fundașii Iulian Vladu și Codruț Cioranu, în schimb l-a convocat pe stoperul Adrian Avrămia. „Vladu a revenit la antrenamente dar nu va juca la Brăila, în timp ce Cioranu va lipsi o perioadă mai lungă. Avrămia va fi în lot, el are unele probleme de orientare, relațiile de joc suferă, dar este pe un drum bun”, a mai spus antrenorul formației din Copou.

Optimist este și președintele executiv Florin Prunea: „Brăila a marcat cinci goluri în primele două etape, iar dacă înscrii trei goluri în poarta Clinceniului, echipă cu pretenții la promovare, înseamnă ceva. Noi mergem însă la victorie, așa cum o vom face în fiecare meci. Dacă jucătorii vor fi concentrați, nu avem cum să ratăm cele trei puncte”.

Țigănașu: „Vrem să fim pe același loc și la final”

Alex Țigănașu, cel mai constant jucător al echipei din Copou în primele etape, a declarat că CSMS se află pe merit pe prima poziție și speră să rămână aici până la final. „Nu mă gândesc să înscriu neapărat eu, important este să o facă echipa și să luăm cele trei puncte la Brăila. Suntem pe primul loc pe merit și sper să rămânem acolo până la final. Va fi greu la Brăila, întâlnim un adversar incomod, cu un start bun de campionat, dar noi mergem să câștigăm”, a precizat golgeterul echipei din Copou, autor a două goluri în primele două meciuri.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă