Ieșenii solicită cel mai bun arbitru din România la meciul cu FC Clinceni

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 27 May. 2014, 17:02 Liga 2
Ieșenii solicită cel mai bun arbitru din România** la meciul cu FC Clinceni

Pentru a nu avea surprize de genul celor petrecute la Slobozia, unde echipa ieșeană a fost dezavantajată de arbitri, oficialii din Copou au solicitat Comisiei Centrale să delege la meciul de miercuri, cu FC Clinceni, o brigadă FIFA. Președintele executiv Florin Prunea susține că partida din Copou este decisivă pentru promovare și trebuie condusă de cel mai bun arbitru din România.

„Am solicitat Comisiei Centrale de Arbitri să delege la acest meci cel mai bun arbitru din România. Liga I este în vacanță, așa încât nu văd să fie o problemă în acest sens. Este un meci de care depinde promovarea și este normal să avem cea mai bună brigadă. Nu vrem să se mai repete problemele de la Slobozia. Nu am nimic cu arbitrii tineri, trebuie încurajați și ei, dar nu la meciuri cu miză, care pot decide promovarea unei echipe”, a declarat președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea.

Mai mulți absenți în tabăra gazdelor

Antrenorul Marius Lăcătuș are numeroase probleme de lot înaintea meciului care poate decide matematic soarta promovării. Portarul Caparco s-a accidentat în etapa trecută, la Slobozia, iar alți trei titulari, stoperii Mihalache, Plămadă și atacantul Pălimaru, sunt și ei incerți din motive medicale. În ciuda acestor probleme, ieșenii rămân optimiști și nu concept alt rezultat decât victoria.

„Avem câteva probleme, dar lotul nostru este echilibrat și sunt convins că băieții care vor intra se vor ridica la nivelul așteptărilor. Important este să obținem promovarea din punct de vedere matematic, iar acest lucru ne va permite să-i odihnim în acest final de sezon pe jucătorii cu probleme medicale. Nu va fi deloc ușor, dar sper ca publicul să vină într-un număr cât mai mare și să ne ajute să câștigăm acest meci”, a precizat Prunea.

Intrarea la meciul CSMS Iași – FC Clinceni va fi liberă.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 27 May. 2014, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă