Hummel va îmbrăca Cetatea

10 Jul. 2009, 19:09 Liga 2
Hummel** va îmbrăca Cetatea

Cetatea Suceava va renunța la echipamentul Saller folosit în sezonul precedent, iar din această vară, Bernard și compania vor fi îmbrăcați de firma Hummel. Președintele Ciprian Anton a anunțat totodată că suporterii suceveni interesați își vor putea achiziționa replica echipamentului oficial purtat de jucătorii Cetății.

 

Odată cu schimbarea culorilor clubului în alb-albastru, președintele Ciprian Anton a început demersurile pentru achiziționarea unui nou rând de echipament. Șeful din Areni a luat legătura cu reprezentatul Hummel pe România în acest sens, astfel că în momentul de față se lucrează la noua îmbrăcăminte a Cetății. Echipamentul de joc va arată cel mai probabil la fel ca cel din fotografie, Ciprian Anton mărturisind că își doreste tricouri cu dungi alb-albastre.

 

Hummel este principalul furnizor de echipament sportiv pentru echipele antrenate în Liga Națională de handbal masculin. De altfel, chiar și echipamentul celor de la Universitatea Suceava poartă semnatura producătorului german.
 

 

Sursă: gazetasv.ro
 

10 Jul. 2009, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă