Haos fără sfârșit la FC Brașov! Motivul pentru care echipa a ratat achiziționarea lui Vașvari și Tincu, deși Sepsi o înștiințase de situația celor doi jucători

Adi MARICA 06 Jun. 2022, 10:05 Liga 2
Haos fără sfârșit la FC Brașov! Motivul pentru care echipa a ratat achiziționarea lui Vașvari și Tincu, deși Sepsi o înștiințase de situația celor doi jucători

Fără o conducere executivă și cu multe bâlbe de toată jena din partea politicienilor care nu ajung la un numitor comun pentru instalarea unui președinte care să preia hățurile la FC Brașov, clubul se află într-o degringoladă totală.

Litigiile se înmulțesc vertiginos, fotbaliștii și antrenorii nu sunt plătiți, iar despre achiziții nici nu poate fi vorba.

Gabriel Vașvari și Răzvan Tincu au fost propuși la FC Brașov, însă au ajuns la Poli Iași

Cel mai bun exemplu care arată haosul din birourile de la FC Brașov este ratarea transferurilor a doi jucători experimentați care tocmai s-au despărțit de Sepsi OSK. Concret, șefii formației covăsnene din Liga 1 i-au anunțat încă de acum două săptămâni pe cei de la FC Brașov că au câțiva jucători care nu intră în vederile lui Cristiano Bergodi pentru sezonul viitor.

Printre aceștia: Gabriel Vașvari și Răzvan Tincu. Consilierul local Sebastian Bădulescu a avut o discuție cu cei de la Sepsi, dar negocierile au fost sistate până la numirea unei conduceri executive.

Între timp, cei doi fotbaliști l-au urmat pe Cornel Șfaițer la Poli Iași.

”I-am propus pe cei Vașvari și Tincu la Brașov, dar dacă nu ai cu cine discuta! Eu sunt convins că cei doi ar fi ajutat mult Brașovul în sezonul viitor al Ligii a 2-a”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi OSK.

N-au învățat nimic din ”tactica” din vara trecută

Se pare că trioul Coliban – Rusu – Bădulescu nu a învățat nimic din vara trecută. Atunci a fost instalat mai întâi antrenorul, Ilie Stan, urmat la câteva săptămâni de președintele Ioan Mărginean.

Neînțelegerile dintre cei doi, dar și faptul că s-au făcut transferuri pe ultima sută de metri au contribuit la un sezon dezastruos în Liga 2, cu o menținere pe ultima 100 de metri, după un baraj cu Poli Timișoara.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Adi MARICA 06 Jun. 2022, 10:05 Liga 2
Pe aceeași temă