Grigoraș, în pole-position pentru funcția de antrenor la Rapid. „A rămas ca domnul Moraru să se mai gândească”

Marius ANGHEL 11 Jul. 2015, 08:18 Liga 2
Grigoraș, în pole-position pentru funcția de antrenor la Rapid.**

Experimentatul Petre Grigoraș (50 de ani) ar putea deveni noul antrenor al formației Rapid.

Fostul atacant de la Farul Constanța și Steaua a confirmat la DigiSport discuțiile pe care le-a purtat cu patronul grupării giuleștene, basarabeanul Valerii Moraru. „Nu am ajuns la o înțelegere, nu am discutat din punct de vedere financiar. A fost o simplă propunere, cu care nu am fost de acord și am cerut unele schimbări. Dacă aș fi acceptat condițiile din start, poate că ne vedeam și între patru ochi. S-a discutat referitor la un contract, dar nu am discutat mai multe amănunte.

S-a oprit din start la contract. A rămas ca domnul Moraru să se mai gândească. Echipa e în insolvență și e normal să mai discute și cu administratorul judiciar. Mă va informa în cursul zilei de astăzi (n.r. – vineri) dacă va fi de acord cu ce am propus eu. Dacă se va rezolva, bine, dacă nu, sunt convins că se vor orienta către altcineva”, a spus la DigiSport fostul antrenor de la Oțelul, Iași, Pandurii și CFR Cluj.

Vasile Miriuță, un alt antrenor dorit de Rapid a preferat să meargă la ASA Târgu Mureș, în timp ce Adrian Iencsi a dezvăluit să și cu el a discutat Valerii Moraru.

Marius ANGHEL 11 Jul. 2015, 08:18 Liga 2
Pe aceeași temă