Cu reușitele lui Stefan Visic, CSC Șelimbăr a bifat prima victorie în play-off-ul Ligii 2. ”Știu că am dezamăgit puțin în play-off. Mereu rămâne ultima impresie, să fie una bună”

Marius ANGHEL 04 May. 2024, 15:27 Liga 2

CSC Șelimbăr a reușit în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 2, antepenultima rundă a turneului, abia prima sa victorie.

Într-o partidă în care adversarul, Gloria Buzău, avea nevoie de un punct pentru a-și asigura matematic promovarea în SuperLigă, chiar conducând la Cisnădie, trupa sibiană antrenată de Claudiu Niculescu a reușit să-i strice calculele. A întors scorul și s-a impus cu scorul de 2-1.

Marcatorul celor două goluri ale Șelimbărului a fost sârbul Stefan Visic, unul dintre jucătorii aduși în lot în pauza de iarnă. Acesta a vorbit despre reușitele sale și victoria înregistrată.

Golurile lui Stefan Visic i-a adus Șelimbărului prima victorie în play-off-ul Ligii 2

Daniel Benzar a deschis scorul pentru Gloria în meciul disputat vineri, la Cisnădie, în minutul 13, dar Stefan Visic a semnat egalarea pentru CSC Șelimbăr, în minutul 32, și mai apoi golul victoriei, în minutul 72.

Pe primul l-a reușit din 5 metri, când a trimis în plasă mingea retrimisă cu capul de Gîț, iar pe al doilea l-a marcat cu o lovitură de cap din 10 metri, după o pasă de la Monea. La primul gol i-a luat fața lui Alexandru Dandea, iar la al doilea a sărit de lângă Radu Crișan, ambii fundași centrali la Gloria și în trecut jucători la Șelimbăr.

”Vreau să-mi felicit colegii, fiindcă am făcut o partidă foarte-foarte bună și mă bucur că am câștigat meciul. Chiar aveam nevoie de victorie. Pot să spun că am luptat cu toții din primul minut până la sfârșit, îmi place determinarea asta, atitudinea și vreau să ne comportăm așa și să câștigăm și ultimele două mecuri.

Știu că am dezamăgit puțin în play-off, dar aia e. Mereu rămâne ultima impresie, să fie una bună. Sper să o ținem așa”, a spus, în limba română, atacantul sârb căsătorit cu o româncă.

Patru goluri marcate de Visic în 12 meciuri disputate în 2024

În meciul cu Gloria, Stefan Visic (26 de ani) a reușit prima sa dublă pentru CSC Șelimbăr, echipă la care a revenit în pauza de iarnă, după o primă parte de sezon petrecută la Minerul Ocna Dej, în Liga 3. A fost utilizat de Claudiu Niculescu în toate cele 12 partide din acest an, iar acum a fost la al șaselea meci în care a început ca titular.

A mai marcat în 3-0 la Viitorul Pandurii și 2-2 acasă cu FK Miercurea Ciuc.

Acum, cu un total de patru goluri marcate pentru echipa sa, Visic s-a apropia la un gol de golgheterul formației, Raul Rotund (18 ani).

”Nu aș fi reușit să marchez fără susținerea colegilor mei. Mă bucur că am dat două goluri, dar mai puțin contează cine a dat. Chiar dacă nu dădeam eu, mă bucuram foarte mult pentru victorie. E foarte importantă. Dar, într-adevăr, când ești atacant, te bucuri când dai goluri. Acum pot să spun că sunt foarte-foarte încântat”, a mai spus sârbul, care în România a mai evoluat pentru Progresul Spartac, în prima parte a sezonului trecut de Liga 2, sub formă de împrumut de la CSC Șelimbăr.

CSC Șelimbăr, în luptă cu Corvinul pentru locul 2 din play-off

În ultimele două etape din play-off, CSC Șelimbăr va întâlni CS Mioveni (acasă, miercuri, ora 17:00) și Unirea Slobozia (deplasare, în jurul datei de 11 mai).

Echipa sibiană este pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte, 49, cu Corvinul, care ocupă locul 2 datorită golaverajului mai bun, 10-7 față de 6-10.

Miza ultimele două jocuri ar fi să încheie peste hunedoreni în clasament.

”Sper să continuăm pe acest drum. Am spart gheața, cum se spune, și sperăm la două victorii”, a declarat Visic despre dorința sa pentru ultimele două jocuri din acest sezon.

Declarația lui Stefan Visic după CSC Șelimbăr – Gloria Buzău 2-1:

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: CSC Șelimbăr

Marius ANGHEL 04 May. 2024, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă