Golgheterul UTA-ei, Adi Petre, îi avertizează pe „alb-violeți”: „Eu nu știu decât să câștig cu Poli”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 12:36 Liga 2

Golgheterul Petre îi avertizează pe „alb-violeți”: „Eu nu știu decât să câștig cu Poli”

La cifrele pe care le are în acest sezon, Adrian Petre se anunță principala „gură de tun” și în derby-ul Vestului dintre UTA Bătrâna Doamnă și ASU Politehnica Timișoara. Săptămâna trecută, atacantul de 18 ani a reușit o „dublă” de trei puncte contra Clinceniului, cea de-a doua, marcată după ce mingea s-a oprit în noroi, fiind: „Poate, cea mai norocoasă din carieră. Dar, pe de altă parte, dacă nu urmăream faza… Așa sunt de mic, adică atent la jocul adversarilor, pregătit să profit de o eventuală greșeală a lor”, a menționat utistul.

Recunoscând că a fost în tribune la ultimul derby UTA – Poli, la vârsta de 14 ani, Petre se arată nerăbdător să intre pe teren duminică. „Am așteptat toată viața această clipă, să pot juca într-un derby. Și nu doar eu, toți tinerii de la UTA. Și sunt convins că vom da totul ca să reușim să câștigăm. Știm ce înseamnă meciul, nu trebuie să ne gândim decât la victorie, așa cum facem în fiecare meci. Nu ne gândim la presiunile suplimentare, doar să învingem și să facem Aradul fericit”, a adăugat golgheterul „roș-albilor”, care ar da în schimb toate cele 13 reușite de până acum în campionat pentru un gol de trei puncte cu Poli sau: „Nici măcar nu vreau să înscriu eu atâta timp câștigă echipa”.

În final, internaționalul de juniori a ținut să precizeze că are un palmares pozitiv împotriva rivalilor de pe Bega. „La juniori i-am bătut tot timpul. În Cupa României, în Cupa Hagi, când eram pe teren mic și în toate celelalte turnee. Eu știu doar să câștig, niciodată n-am cunoscut înfrângerea în fața lor!”, a conchis arădeanul.

CITEȘTE și: Până la marele meci cu Poli, suporterii UTA-ei sună adunarea pentru întâlnirea motivațională cu jucătorii

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 12:36 Liga 2
Pe aceeași temă