Gloria Buzău, victorie cu emoții în fața nou-promovatei CSC Dumbrăvița. Vali Alexandru e însă mulțumit cu cele trei puncte: ”Am avut ocaziile mai mari, succesul e meritat”

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2022, 21:33 Liga 2

Gloria Buzău a trăit cu mari emoții partida cu CSC Dumbrăvița, de pe teren propriu, disputată luni, pe care a câștigat-o la limită, scor 2-1. Echipa lui Cristian Pustai a condus cu 2-0, dar a avut apoi un jucător eliminat și a primit gol când mai erau 30 de minute din joc.

Gloria Buzău, succes cu 2-1 în fața nou-promovatei CSC Dumbrăvița. Reacția lui Valentin Alexandru

Gloria Buzău a reușit să se desprindă pe tabelă la 10 minute de la începerea părții a doua. A deschis scorul prin Dinko Trebotic, în minutul 25, și a mărit diferența în minutul 56, atunci când Valentin Alexandru a transformat o lovitură de la 11 metri.

Apoi, lucrurile s-au complicat pentru echipa gazdă, pentru că Daniel Vîrtej a văzut al doilea cartonaș galben, în minutul 62, și a fost trimis mai repede la cabine. CSC Dumbrăvița a pus mai multă presiune ulterior și s-a apropiat la un gol după reușita lui Adrian Ungureanu din minutul 63.

Valentin Alexandru, după ce Gloria Buzău a trecut de CSC Dumbrăvița: ”Am avut ocaziile mai mari, iar cele cele trei puncte sunt meritate”

Însă, Gloria Buzău a reușit să ia toate punctele, iar la final, la interviuri, Valentin Alexandru a comentat succesul, unul din care el personal ia doar părțile bune, anume că echipa sa a pus încă trei puncte în clasamentul Ligii 2.

A fost o partidă pe care am controlat-o de la un capăt la altul, chiar dacă am rămas în inferioritate numerică, iar adversarii au profitat de o eroare în defensiva noastră. Cred că a fost singura lor mare ocazie. Noi am avut posesia, am avut ocaziile mai mari, iar cele cele trei puncte sunt meritate.

Scorul putea fi mai mare, lumea ne-a apreciat pentru că am fost în 10 oameni, am fost dăruiți. Contează mult mai mult decât la 11 contra 11”, a declarat Valentin Alexandru.

  • Gloria Buzău, cu CSC Dumbrăvița: R. Stoian (cpt.) – Sg. Pîrvulescu, Lopez, Vîrtej, Sălcianu (Uțiu 53′) – Trebotic (Gaitan 79′), Honciu – Rz. Matiș (Wiktorski 66′), Cr. Ciobanu, Blejdea (Neicuțescu 46′) – Val. Alexandru
    Rezerve neutilizate: Wynney – D. Burlacu, A. Manea, Al. Munteanu, Oteliță

Valentin Alexandru, analiza următorului joc pentru Gloria Buzău, cu Poli Iași

Pentru Gloria Buzău urmează un meci mai complicat în runda a 6-a, cel puțin pe hârtie, cu Poli Iași, în deplasare. Alexandru a afirmat în privința duelului cu ieșenii că își dorește un nou succes, pentru ca Gloria Buzău să aibă șansa să mai urce în ierarhie.

Iași e o pretendentă la promovare, o să fie un meci important, vom merge acolo cu gândul la victorie, dar și ei vor dori să câștige. Nu contează cine va marca, important e să câștigăm. Trebuie să adunăm puncte, pentru că etapele trec și se poate rupe clasamentul.

Trebuie să ne facem treaba, să câștigăm meciurile. Apoi, pot veni și meciurile în care vom juca din ce în ce mai bine, pentru că vom prinde încredere și vom crește de la partidă la partidă”, a mai spus Valentin Alexandru.

Gloria Buzău a ajuns la 10 puncte după etapa a 5-a 

Gloria Buzău are 10 puncte după cinci runde scurse din Liga 2. În primele două etape a obținut victorii, 1-0 cu Ripensia și 3-1 cu Metaloglobus, iar apoi a remizat cu CSM Slatina, scor 1-1, și a cedat contra celor de la FK Miercurea Ciuc, scor 2-3.

Gloria Buzău va avea următoarea partidă, din runda a 6-a a Ligii 2, pe teren advers, cu Politehnica Iași, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 11:00.

Foto: Gabriel CernatGloria Buzău
Video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-invinsa-la-a-treia-deplasare-avuta-in-liga-2-la-buzau-cosmin-stan-am-pierdut-meritat-am-ragusit-degeaba-19244254

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-csc-dumbravita-se-joaca-de-la-ora-1630-in-incheierea-etapei-a-5-a-a-ligii-2-ambele-echipe-vin-dupa-infrangeri-19244201

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-s-a-intarit-cu-doi-jucatori-de-la-echipe-din-prima-liga-unul-este-chiar-fiul-managerului-sportiv-si-incalca-o-regula-nescrisa-a-clubului-19244325

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-ligii-2-va-avea-in-componenta-sa-derby-ul-fotbalului-romanesc-dinamo-steaua-runda-incepe-la-buftea-si-se-termina-la-miercurea-ciuc-19244225

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2022, 21:33 Liga 2
Pe aceeași temă