Gloria Buzău strânge rândurile și vrea să se trezească în derby-ul cu SC Oțelul. Adrian Mihalcea sună adunarea: ”Fac apel la orgoliul jucătorilor, să-și revină în al 12-lea ceas”

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2022, 14:26 Liga 2
Gloria Buzău strânge rândurile și vrea să se trezească în derby-ul cu SC Oțelul. Adrian Mihalcea sună adunarea: ”Fac apel la orgoliul jucătorilor, să-și revină în al 12-lea ceas”

Adrian Mihalcea este neînvins în Liga 2 de când a venit la Gloria Buzău, în trei meciuri, dar rezultatele nu au fost cele mai bune, ținând cont că au fost și confruntări cu echipe mai slabe. Culmea, buzoienii au învins CS Comunal Șelimbăr, dar apoi au făcut remize cu Poli Timișoara și Progresul Spartac.

Adrian Mihalcea vrea victoria în derby-ul pe care Gloria Buzău îl va juca pe terenul echipei SC Oțelul

Adrian Mihalcea a vorbit de atitudine și înaintea partidei de luni, din runda a 12-a, cu SC Oțelul, detaliu pe care îl scoate în evidență încă de când a semnat cu Gloria Buzău. Se pare că până acum nu a reușit să lucreze prea mult și prea bine la mentalul jucătorilor.

Modul în care Gloria Buzău a tratat confruntările cu Poli Timișoara și Progresul Spartac cu siguranță l-au nemulțumit pe Adrian Mihalcea, care vrea să vadă altceva chiar într-un meci atât de important precum este cel cu formația lui Dorinel Munteanu

Adrian Mihalcea, apel către jucătorii echipei Gloria Buzău: ”Sper ca în al 12-lea ceas să înțeleagă că dacă nu tratezi serios partida, riști să nu o câștigi”

Va fi o partidă între două cluburi care vor cel puțin play-off-ul în acest campionat de Liga 2, la Galați, iar Adrian Mihalcea are speranța că îi va furniza primul eșec pe teren propriu nou-promovatei.

Suntem înaintea unui derby, suntem înaintea unui alt meci dificil, suntem înaintea unui meci cu o încărcătură aparte și datorită faptului că la Galați va fi stadionul plin, dar până la urmă astea sunt meciurile frumoase, meciurile importante și ne vom pregăti așa cum trebuie.

Știu că suntem datori la capitolul rezultate și suntem nevoiți să câștigăm la Galați. O putem face, până la urmă în acest campionat nu e vreo echipă care domină și nu poate fi învinsă. În același timp, trebuie să fim conștienți că doar muncind, doar având o atitudine bună putem reuși acest lucru.

Nu am avut atitudine în ultimele meciuri, pe toată durata lor mai bine zis, am făcut apel la orgoliul jucătorilor și sper ca în ceasul al 12-lea să înțeleagă că dacă nu tratezi serios partida, riști să nu o câștigi”, a declarat Adrian Mihalcea.

Gloria Buzău, pe 8 în Liga 2. SC Oțelul e pe podium, pe 3

Pe lângă cele trei meciuri din Liga 2, Adrian Mihalcea a pregătit Gloria Buzău și în duelul din prima etapă a grupelor Cupei României, 0-1 cu FC Botoșani la Buzău.

În duelul cu SC Oțelul, buzoienii au neapărată nevoie de victorie, pentru că altfel riscă să mai cadă poziții în clasament, de pe locul 8 pe care se află înaintea jocurilor de sâmbătă din Liga 2, dar și să piardă contactul cu anumite echipe.

SC Oțelul stă mult mai bine în campionat, fiind pe locul 3 cu 21 de puncte, cu trei mai mult decât formația lui Adrian Mihalcea.

Foto și video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-iacob-intervine-in-cazul-penalty-urilor-neacordate-pentru-dinamo-deciziile-de-arbitraj-lasa-de-dorit-cateodata-daca-vom-avea-hotarari-nefavorabile-va-fi-dificil-sa-indeplinim-obiectiv-19251382

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-reintalnire-cu-chirurgul-cosmin-stan-cred-ca-este-o-presiune-pe-dan-alexa-timisenii-si-au-refacut-moralul-intr-un-amical-dupa-esecurile-de-sapta-19251379

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-teorie-viitorul-pandurii-a-gasit-solutia-prin-care-poate-invinge-liderul-steaua-cum-vede-meciul-florin-stinga-19251370

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-pierderi-grele-inaintea-partidei-cu-unirea-slobozia-doi-jucatori-importanti-au-slabe-sanse-sa-joace-dar-andrei-erimia-a-remarcat-doua-plusuri-care-pot-face-difer-19251366

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2022, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă