Singurele echipe din play-off fără victorie, față în față! Adrian Mihalcea remarcă dorința victoriei în partida Gloria Băzău – Unirea Dej: ”E de o importanță majoră”

Răzvan STÎNGĂ 06 Apr. 2023, 15:40 Liga 2
Singurele echipe din play-off fără victorie, față în față! Adrian Mihalcea remarcă dorința victoriei în partida Gloria Băzău - Unirea Dej: ”E de o importanță majoră”

Etapa a 3-a a play-off-ului le pune față în față pe singurele echipe care nu au reușit să câștige până acum, în primele două runde, pe Gloria Buzău și Unirea Dej, confruntare care ava avea loc sâmbătă, de la ora 12:30 și va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Gloria Buzău și Unirea Dej se întâlnesc în etapa a 3-a a play-off-ului de Liga 2

Victoria e foarte importantă pentru cele două în contextul ocupării unui loc direct promovabil în SuperLiga României, pentru că s-au mai îndepărtat primele patru clasate, după ultimele rezultatele pe care le-au înregistrat după finalul campionatului regular Gloria Buzău și Unirea Dej.

Gloria Buzău a luat două puncte până acum, iar Adrian Mihalcea e conștient că succesul trebuie să fie obiectivul, mai ales că Unirea Dej e ultima în play-off și echipa care nu a adunat punct momantan.

Chiar dacă dejenii au cedat la scor în primele două partide din grupa pentru promovare, dublu 0-3 cu Steaua și Dinamo, Mihalcea a văzut un joc bun din partea formației lui Dragoș Militaru.

Adrian Mihalcea a prefațat duelul Gloria Buzău – Unirea Dej

Se așteaptă la un meci dificil, dar din care speră ca Gloria Buzău să mai micșoreze din distanța față de locul 2, poziție ocupată acum de Steaua, cu 43 de puncte. Echipa lui Mihalcea are cu 10 mai puțin, 33.

Meciul cu Dej a devenit de o importanță majoră pentru noi. E important să câștigăm, ne-am apropia sau ne-am menține aproape de plutonul fruntaș, de echipele care acum sunt într-o poziție mai bună de promovare directă.

Mai sunt puncte puse în joc, dar pentru configurația clasamentului din acest moment e importantă victoria. Nu e un meci capital, nici meciul de după, cu Oțelul. Dacă am reuși să legăm două victorii ar fi bine, dar mai sunt etape, opt jocuri de acum, orice echipă poate pierde.

Mă interesează meciul de sâmbătă, unul greu, nu există meciuri ușoare. Ei vin după meciuri cu eșecuri, dar doar rezultatele au fost nesatisfăcătoare, pentru că jocul nu a fost pe măsura rezultatelor. Va fi un meci greu, dar suntem pregătiți și vrem neapărat să câștigăm.

(N.r. – Mesaj pentru suporteri) Vă așteptăm în număr cât mai mare, ne-ați promis că dacă ne vom califica în play-off ne veți încuraja. E prima ocazie importantă, vă așteptăm și vrem să vă simțim aproape de noi, împreună să ne atingem obiectivul”, a spus Adrian Mihalcea înaintea confruntări cu Unirea Dej, de la Buzău.

Gloria Buzău, două remize în primele două meciuri din play-off-ul de Liga 2

Gloria Buzău a debutat în play-off cu Dinamo, scor 1-1, după care a înregistrat același rezultat cu Poli Iași. Formația lui Adrian Mihalcea va întâlni acum, în runda a 3-a, Unirea Dej (acasă), după care va da peste SC Oțelul (deplasare) și Steaua (acasă).

Gloria Buzău este pe poziția a 5-a în acest moment, devansând Unirea Dej cu un punct, 33 la 32. Pe locul 4 se află Dinamo, cu 35 de puncte, iar pe 3 e SC Oțelul, cu 39 de puncte.

Primele locuri în play-off sunt ocupate de Poli Iași, 44 de puncte, și Steaua, 43 de puncte.

Foto: George Filip / Mediafax Foto
Video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/program-tv/programul-celor-doua-etape-din-liga-2-din-preajma-pastelui-jocurile-din-play-off-sunt-intinse-pe-mai-multe-zile-in-play-out-runda-a-4-a-are-loc-vineri-nu-sambata-19265570

https://liga2.prosport.ro/seria-1/juristul-clubului-steaua-executat-de-detinatorul-de-drepturi-tv-din-fotbalul-romanesc-super-talpan-a-ajuns-sa-se-creada-zeu-se-comporta-ca-un-analfabet-functional-19265649

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-vrea-sa-castige-partida-cu-csc-dumbravita-19265655

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amicalul-poli-iasi-stiinta-miroslava-intrerupt-de-un-cod-rosu-de-viscol-dupa-o-ora-de-joc-inaintea-seniorilor-pe-acelasi-teren-juniorii-politehnicii-au-fost-eliminati-la-lovituri-de-departajare-19265642

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-inca-are-emotii-cu-mentinerea-in-liga-2-lui-claudiu-niculescu-i-a-fost-prelungit-contractul-am-intalnit-aici-oameni-cu-aceeasi-viziune-19265635

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Apr. 2023, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă