Gloria Buzău, o echipă promițătoare după venirea lui Adrian Mihalcea. Președintele CJ, declarație fermă înaintea meciului cu Poli Timișoara: ”Degeaba joci frumos dacă pierzi puncte”

Andrei PASCU 15 Oct. 2022, 11:13 Liga 2
Gloria Buzău, o echipă promițătoare după venirea lui Adrian Mihalcea. Președintele CJ, declarație fermă înaintea meciului cu Poli Timișoara: ”Degeaba joci frumos dacă pierzi puncte”

Adrian Mihalcea a debutat cu o victorie ca antrenor al echipei Gloria Buzău, 1-0 pe teren propriu cu CS Comunal Șelimbăr, iar în etapa a 10-a va avea, teoretic, o șansă foarte bună să mai bifeze un succes, cu Poli Timișoara, în deplasare. Startul e bun pentru antrenor, chiar și pe placul autorităților publice.

Adrian Mihalcea, început promițător la Gloria Buzău. Petre Emanoil Neagu, mulțumit după duelul cu CS Comunal Șelimbăr, dar vrea victoria și cu Poli Timișoara

Implicarea autorităților continuă să fie una importantă la Gloria Buzău, chiar dacă vara trecută s-a format clubul în așa fel încât să aibă drept de promovare în SuperLigă, devenind unul preponderent privat. Un cuvânt important de spus îl are și Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, care a făcut o analiză a perioadei de după instalarea lui Adrian Mihalcea.

Neagu a transmis faptul că, din punctul său de vedere, mai importante sunt punctele pentru Gloria Buzău decât un joc frumos, dorind încă un succes în confruntarea de duminică, de la ora 11:45, care va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Petre Emanoil Neagu, despre Gloria Buzău: ”Degeaba joci frumos dacă pierzi puncte”

Petre Emanoil Neagu a remarcat la jocul cu CS Comunal Șelimbăr o motivație în plus din partea jucătorilor, chiar dacă imaginea lăsată de echipă nu s-a schimbat prea mult, mai ales că Mihalcea abia a fost numit ”principal”.

Eu sunt un microbist ca toți ceilalți, parcă jocul nu a fost atât de mult plăcut ochiului, dar nici nu aveam ce să îi reproșez (n.r.  lui Adrian Mihalcea) din punctul de vedere al microbistului. Să îi cerem nu știu ce relații de joc noului antrenor. A avut doar câteva zile la dispoziție, dar motivația parcă a fost mai mare ca până acum.

Sper că odată cu instalarea noului antrenor șocul pozitiv se va produce. Important e să câștigăm meciuri, importante sunt cele trei puncte la fiecare meci. Degeaba joci frumos dacă pierzi puncte, important e să le iei. Apoi, să tragem linie și să ne bucurăm cu buzoienii pentru promovarea în Liga 1, pentru că acesta e obiectivul”, a afirmat Petre Emanoil Neagu, conform Campus TV.

Gloria Buzău, la șase puncte de liderul Steaua

În acest moment, înaintea meciurilor programate la ora 11:00 în etapa a 10-a, Gloria Buzău se află pe locul 7, cu 16 puncte, la șase lungimi de liderul Steaua. Politehnica Timișoara, următoarea adversară a buzoienilor, e pe penultimul loc, 19, cu 5 puncte. Devansează doar Metaloglobus, care are 4 puncte.

Sezonul trecut, Poli Timișoara și Gloria Buzău, la acel moment FC Buzău, au jucat în campionatul regular, tot la Timișoara, în etapa a 3-a, la 15 august 2021. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Foto: FC Buzău

Andrei PASCU 15 Oct. 2022, 11:13 Liga 2
Pe aceeași temă