Gloria Buzău merge 12 ore cu trenul pentru partida cu Șoimii Lipova din play-off-ul Cupei României. De ce s-a ales această variantă

Răzvan STÎNGĂ 24 Sep. 2022, 16:32 Liga 2
Gloria Buzău merge 12 ore cu trenul pentru partida cu Șoimii Lipova din play-off-ul Cupei României. De ce s-a ales această variantă

Gloria Buzău a decis să facă deplasarea cu trenul pentru partida pe care o va juca în play-off-ul din Cupa României, cu Șoimii Lipova. Pentru duelul care va avea loc marți, de la ora 16:30, formația pregătită de Cristian Pustai a apelat la această variantă pentru că a considerat-o mai convenabilă pentru jucători.

Deplasarea pe care o va face Gloria Buzău până la Arad va dura 12 ore, iar plecarea va fi făcută noaptea, lucru recunoscut de Cristian Pustai, pentru ca jucătorii săi să doarmă în tren, să se poată odihni mai bine decât în autocar, așa cum era cealaltă variantă pentru deplasarea la formația din Liga 3, pentru meciul din play-off-ul Cupei României.

Gloria Buzău, deplasare cu trenul pentru meciul cu Șoimii Lipova din play-off-ul Cupei României

Oricum, Gloria Buzău abordează serios partida cu Șoimii Lipova și vrea calificarea în faza grupelor competiției. Cristian Pustai are un motiv să privească încrezător duelul, pentru că Șoimii Lipova își va inaugura stadionul și gazonul va fi unul bun, care va avantaja, în mod clar, Gloria Buzău.

Să sperăm că va ieși bine, cred că e prima dată când merg cu trenul la cușetă, dar toate au un început. Am ales varianta asta pentru că pare mai convenabilă, plecăm noaptea, ne odihnim, era altceva dacă mergeam 14 ore cu autocarul.

Mergem la o echipă care își inaugurează stadionul. E foarte bine, asta înseamnă că va fi un teren bun. Să sperăm, cum am sperat până acum, că vom arăta diferența de ligă. În sensul că mergem acolo să câștigăm”, a declarat Cristian Pustai.

Gloria Buzău a trecut de CS Blejoi în turul 3 al Cupei României. Șoimii Lipova a învins Lotus Băile Felix

Gloria Buzău a ajuns în play-off-ul Cupei României după victoria din turul 3, 4-0 de CS Blejoi. De partea cealaltă, Șoimii Lipova a trecut în turul 3 de Lotus Băile Felix, o colegă de divizie a treia, cu scorul de 3-1.

Gloria Buzău are 13 puncte după șapte runde de Liga 2, se află pe locul 7, dar același punctaj îl mai au și echipa de deasupra ei, ocupanta poziției a 6-a, FK Miercurea Ciuc, dar și echipa de sub ea, Steaua. Primele trei locuri în campionat sunt ocupate de SC Oțelul (15 puncte), Unirea Slobozia (14 puncte) și CS Comunal Șelimbăr (14 puncte).

Șoimii Lipova face parte din Seria 8 a Ligii 3, iar după patru etape se află pe locul 2, cu 9 puncte, la trei puncte de liderul CSM Reșița, marea favorită la câștigarea seriei. Adversara Gloriei Buzău e la egalitate cu locul 3, Pobeda Star Bisnov.

Foto: Gloria Buzău și Dragoș Pășcăneanu (Mediafax Foto)

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Sep. 2022, 16:32 Liga 2
Pe aceeași temă