Gloria Buzău, cu tupeu după prima victorie în play-off. Speră în continuare la o promovare directă. Ariel Lopez: ”Mai avem cinci meciuri, trebuie să menținem linia”

Răzvan STÎNGĂ 25 Apr. 2023, 13:06 Liga 2

Gloria Buzău complică și face mai interesantă situația în play-off-ul Ligii 2, după ce a învins, pe teren propriu, Steaua, scor 1-0. Echipa lui Adrian Mihalcea a reaprins, într-o oarecare măsură, lupta pentru primele două locuri direct promovabile și pozițiile de baraj.

Gloria Buzău continuă să viseze la promovarea directă. Opinia lui Ariel Lopez 

Ariel Lopez a fost cel care a adus victoria cu Steaua și cel care a consemnat primul succes în play-off pentru Gloria Buzău, chiar în ultima rundă a turului. Spaniolul e convins că acum poate urma o serie pozitivă pentru echipa sa, mai ales că mai are două meciuri la rând acasă după jocul cu Steaua, cu Dinamo și Poli Iași.

Este prima victorie și ne bucurăm foarte mult, meritam! Am spus că echipa asta merita o victorie. A cam întârziat, am vrut să câștigăm mai devreme, dar mai avem cinci meciuri și trebuie să menținem linia.

Sunt bucuros că am marcat, dar asta este cel mai puțin important. Cel mai important este că am bătut, echipa s-a comportat bine în defensivă și în ofensivă. Este bine că am învins!”, a spus Ariel Lopez, conform Campus TV.

Gloria Buzău, meciuri cu Dinamo și Poli Iași în următoarele două runde, pe teren propriu

Gloria Buzău a început play-off-ul cu Dinamo, scor 1-1, după care a înregistrat același rezultat cu Poli Iași. Formația lui Adrian Mihalcea a întâlnit apoi, în runda a 3-a, Unirea Dej (acasă), cu care a făcut tot egal, dar alt rezultat, 0-0. Ulterior a venit eșecul cu SC Oțelul, 0-1, în deplasare, iar acum buzoienii au trecut de Steaua, scor 1-0, pe teren propriu.

Gloria Buzău este pe poziția a 5-a, cu 37 de puncte, devansând Unirea Dej cu trei lungimi. Pe locul 4 se află Dinamo, cu 38 de puncte, iar pe 3 e SC Oțelul, cu 45 de puncte. Însă, formația bucureșteană nu a evoluat momentan în actuala rundă, urmând să o facă marți, când va primi vizita formației Poli Iași.

În urma partidei cu Steaua, Gloria Buzău le va întâlni, tot la Buzău, pe Dinamo și Poli Iași.

Gloria Buzău a pierdut trei jucători pentru partida cu Dinamo, plus Adrian Mihalcea

Problema e că Gloria Buzău, pe lângă sancțiunile și suspendările pe care le vor primi Adrian Mihalcea și Dudu, în urma cartonașelor roșii, mai are de suferit și din cauza accidentărilor. Doi dintre jucătorii schimbați cu Steaua, Viktor Angelov și Bogdan Oteliță, au rupturi musculare.

Astfel, sunt șanse foarte mari să nu poată evolua în cel puțin meciul următor din play-off-ul Ligii 2, cu Dinamo, de pe teren propriu.

Foto: FC Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presiune-pe-dinamo-si-poli-iasi-inaintea-meciului-direct-cainii-mai-pot-spera-la-promovarea-directa-doar-cu-o-victorie-in-timp-ce-trupa-din-copou-cauta-primul-succes-dupa-trei-remi-19267996

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-i-a-indeplinit-dorinta-lui-adrian-mihalcea-si-a-invins-steaua-19267739

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-steaua-se-joaca-de-la-ora-1230-trupa-din-crang-spera-la-primul-succes-in-play-off-militarii-vor-sa-se-mentina-pe-locul-1-19267602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-esec-cu-gloria-buzau-19267728

Răzvan STÎNGĂ 25 Apr. 2023, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă