Gloria Buzău, cantonament înainte de startul play-off-ului Ligii 2. Andrei Prepeliță își duce jucătorii departe de localitate și le-a programat un amical cu FCSB

Andrei PASCU 19 Mar. 2024, 16:41 Liga 2
Gloria Buzău, cantonament înainte de startul play-off-ului Ligii 2. Andrei Prepeliță își duce jucătorii departe de localitate și le-a programat un amical cu FCSB

Gloria Buzău a luat o decizie surprinzătoare înaintea stabilirii țintarului play-off-ului Ligii 2. A hotărât să organizeze un cantonament înainte de primul meci din grupa pentru promovare, profitând și de faptul că urmează acțiunile echipelor naționale, iar divizia secundă va lua o scurtă pauză.

Astfel, Andrei Prepeliță și stafful său vor pregăti echipa la Curtea de Argeș, iar cantonamentul deburează marți, 19 martie, și se va încheia sâmbătă, 23 martie. Totul va culmina cu un amical puternic, contra FCSB, sâmbătă, în cadrul bazei de pregătire a formației clasate pe locul 1 în SuperLiga României.

Gloria Buzău, cantonament înainte de startul play-off-ului Ligii 2

Buzoienii nu vor avea la dispoziție întreg lotul, pentru că patru jucători sunt plecați la naționale, Mihnea Rădulescu, Robert Sălceanu și Sergiu Pîrvulescu, iar Antonio Georgiev este accidentat. Astfel, conform informațiilor comunicate de Gloria Buzău, în cantonament vor intra 23 de jucători.

Sezonul trecut, Gloria Buzău a jucat barajul de promovare în prima divizie, dar l-a pierdut contra echipei arădene UTA. Acum, în această stagiune, buzoienii sunt siguri că vor disputa cel puțin un nou baraj, dar vor lupta pentru promovarea directă în prima divizie.

Drumul spre Superligă: Gloria Buzău, semicantonament la Curtea de Argeş şi amical cu FCSB

Echipa noastră va efectua începând de astăzi un stadiu de pregătire centralizat, la Curtea de Argeş. Semicantonamentul se va încheia sâmbătă, odată cu disputarea unui meci de verificare, în compania liderei Superligii, FCSB, începând cu ora 12.00, la baza de pregătire de la Berceni. Din păcate, accesul spectatorilor nu este permis.

Pentru această acţiune, Andrei Prepeliţă are la dispoziţie un lot de 23 de jucători:

Alexandru Greab, Norbert Haymamba, Alessandro Lăpădat, Dragoş Horeboiu, Diego Ferraresso, Radu Zamfir, Ionuţ Nadolu, Alin Dobrosavlevici, Alexandru Dandea, Radu Crişan, Alexandru Fărăgău, Andreas Mihaiu, Vlad Prejmerean, Rassambek Akhnatov, Raul Şteau, Daniel Benzar, Cristian Dumitru, Matei Tănasă, Nicuşor Brîncoveanu, Ovidiu Perianu, Denis Dumitraşcu, Valentin Dumitrache, Adi Chică-Roşă.

Lipsesc motivat Mihnea Rădulescu, Robert Sălceanu, Sergiu Pîrvulescu, convocaţi la loturile naţionale şi Antonio Georgiev accidentat”, a anunțat Gloria Buzău.

Andrei Prepeliță dând indicații în meciul de fotbal dintre Gloria Buzău și ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, contând pentru Liga 2 Casa Pariurilor, desfășurat pe Stadionul Gloria din Buzău, sâmbătă 16 martie 2024. © FOTO: Andrei PIȚIGOI/SPORT PICTURES

Gloria Buzău, din nou față în față cu echipa Corvinul Hunedoara

Gloria Buzău va începe play-off-ul Ligii 2 contra Corvinul Hunedoara, în deplasare, iar apoi, până la finalul turului întrecerii, le va mai întâlni pe CS Mioveni (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă), Unirea Slobozia (deplasare) și FK Miercurea Ciuc (acasă).

Buzoienii încep cursa pentru promovare de pe locul 4, cu 34 de puncte, la opt puncte de locul 1, CSC Șelimbăr, dar la două puncte peste locul 6, FK Miercurea Ciuc. Corvinul Hunedoara ocupă locul 3, cu 37 de puncte.

În sezonul regular, în etapa a 17-a din Liga 2, Gloria Buzău a învins Corvinul Hunedoara, pe teren propriu, scor 2-1. Întâlnirea a avut loc în această lună, la 1 martie.

 

Foto: Andrei Pițigoi / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-incepe-play-off-ul-ligii-2-contra-csc-selimbar-19303439

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-out-ului-ligii-2-editia-2023-2024-19303414

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-off-ului-ligii-2-editia-2023-2024-19303410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-vrea-sa-renunte-la-5-jucatori-inainte-de-startul-play-out-ului-19303418

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-reactie-a-lui-dan-alexa-dupa-ce-a-preluat-cs-tunari-19303404

 

Andrei PASCU 19 Mar. 2024, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă