Gloria Buzău, achiziție importantă! A adus un atacant care a început sezonul în SuperLigă. Comunicatul clubului și prima reacție a jucătorului

Andrei PASCU 09 Sep. 2022, 12:06 Liga 2
Gloria Buzău, achiziție importantă! A adus un atacant care a început sezonul în SuperLigă. Comunicatul clubului și prima reacție a jucătorului

Achiziție din SuperLigă făcută de Gloria Buzău! A profitat de faptul că Universitatea Cluj a renunțat zilele trecute la Alexandru Boiciuc și l-a prezentat vineri, 9 septembrie. Atacantul de 25 de ani, din Republica Moldova, poate debuta pentru buzoieni în etapa a 6-a a Ligii 2.

Alexandru Boiciuc a semnat cu Gloria Buzău!

Alexandru Boiciuc a intrat deja în programul normal de pregătire al lui Cristian Pustai, mai ales că în actuala stagiune a jucat câteva partide pentru clujeni în prima divizie. A prins opt meciuri (134 de minute), dar antrenorul Universității Cluj, Eugen Neagoe, care i-a luat locul lui Erik Lincar, a decis că nu mai are nevoie de el.

Alexandru Boiciuc a fost parte din lotul ardelenilor în sezonul precedent, când s-a obținut promovarea în SuperLigă. A jucat în 26 de meciuri de campionat și a marcat de șase ori. Acum, a semnat cu Gloria Buzău, cu care are șansa să promoveze pentru al doilea an la rând din Liga 2, dar cu altă echipă.

Alexandru Boiciuc, noua achiziție a echipei Gloria Buzău, campion în Republica Moldova

Referitor la experiențele trecute ale lui Boiciuc, el a mai evoluat în România pentru Poli Iași, ASA Târgu Mureș și Academica Clinceni. Alte cluburi cu care a fost sub contract jucătorul născut la Chișinău sunt Sheriff Tiraspol (Republica Moldova), Vejle (Danemarca) sau SS Turris Calcio (Italia).

Noua achiziție a buzoienilor are un titlu în palmares, în Republica Moldova cu Sheriff Tiraspol.

Bine ai venit, Alexandru Boiciuc!

Alexandru Boiciuc, jucător care a evoluat ultima dată pentru formaţia Universitatea Cluj, din Superliga României, a semnat cu Gloria Buzău. Acesta s-a alăturat deja lotului pregătit de Cristian Pustai.

Bun venit la Gloria Buzău şi multă baftă în tricoul “roş-albastru”, Alexandru Boiciuc!”, se arată pe pagina de Facebook a Gloriei Buzău.

Alexandru Boiciuc a oferit și o scurtă declarație după ce a semnat cu Gloria Buzău:

Am venit la Buzău doar cu gândul de promovare. Vreau să marchez cât mai multe goluri, să îmi ajut echipa să câştige. Acesta este cel mai important lucru”.

Alexandru Boiciuc poate debuta pentru Gloria Buzău în partida cu Poli Iași

Gloria Buzău are 10 puncte după cinci runde de Liga 2, se află pe locul 5, dar același punctaj îl mai au alte patru formații, CS Comunal Șelimbăr, Unirea Slobozia, Poli Iași și Steaua. Primele trei locuri în campionat sunt ocupate de Unirea Dej (12 puncte), SC Oțelul (11 puncte) și CS Comunal Șelimbăr (10 puncte).

În etapa a 6-a, sâmbătă, de la ora 11:00. Gloria Buzău va juca pe terenul Politehnicii Iași, într-o confruntare care va fi în format live-text pe Liga2.ro. Cu moldovenii, Alexandru Boiciuc chiar poate debuta pentru formația lui Cristian Pustai.

Foto: Gloria Buzău și Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-in-fata-unui-nou-meci-important-pentru-lupta-la-play-off-claudiu-niculescu-inainte-de-jocul-cu-gloria-buzau-trebuie-sa-fim-apti-din-toate-punctele-de-vedere-19244481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristi-pustai-a-luat-un-fotbalist-la-ochi-dupa-succesul-cu-csc-dumbravita-antrenorul-gloriei-buzau-l-a-avertizat-public-e-o-eroare-repetata-va-invata-ceva-sper-pentru-ca-e-a-doua-oara-s-19244380

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-se-deplaseaza-la-slatina-in-etapa-a-6-a-pentru-noi-niciunul-dintre-meciuri-nu-e-usor-antrenorul-principal-confirma-plecarile-in-italia-ale-celor-doua-sperante-ale-clubulu-19244486

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-vrea-sa-dea-lovitura-cu-sc-otelul-andrei-erimia-spera-si-la-cele-trei-puncte-incercam-sa-gasim-variante-pentru-victorie-folosind-metodele-noastre-analiza-complet-19244476

Andrei PASCU 09 Sep. 2022, 12:06 Liga 2
Pe aceeași temă