Gabriel Vașvari a primit rezultatul RMN-ului și va reveni la antrenamente, însă nu și la joc. ”Abia aștept să-mi pot ajuta colegii din teren. E foarte greu în tribună”

Narcis POHOAȚĂ 06 Oct. 2022, 10:33 Liga 2
Gabriel Vașvari a primit rezultatul RMN-ului și va reveni la antrenamente, însă nu și la joc. ”Abia aștept să-mi pot ajuta colegii din teren. E foarte greu în tribună”

Gabriel Vașvari (35 de ani), căpitanul Politehnicii Iași, a primit, miercuri, o veste bună din partea medicilor.

Rezultatul RMN-ului efectuat după perioada de pauză a fost cel așteptat, astfel că în următoarele zile se va putea pregăti din nou cu echipa.

Vașvari se poate întoarce la antrenamentele obișnuite ale Politehnicii Iași

Absent în ultimele două etape după ce a suferit o ruptură musculară la coapsă, Gabriel Vașvari a fost nevoit să facă un repaus total de câteva săptămâni, în ultima perioadă lucrând doar în sala de forță. Cum RMN-ul a indicat vindecarea leziunii, căpitanul Iașiului se va putea pregăti din nou cu colegii săi, cel mai probabil de lunea viitoare.

Dacă nu vor apărea probleme, Gabriel Vașvari ar putea reveni pe teren cel mai devreme în meciul cu Metaloglobus, din etapa a 10-a.

Gabriel Vașvari: ”E mult mai greu în tribună decât pe teren”

Experimentatul fotbalist al Politehnicii s-a bucurat enorm, miercuri, când a aflat rezultatul RMN-ului.

”Am primit rezultatul RMN-ului și sunt bucuros că am vești bune, iar în cel mai scurt timp voi fi din nou pe teren. Leziunea musculară s-a vindecat și sper ca de luni să pot intra normal la antrenamente, alături de colegii mei. A fost o perioadă foarte grea. E mult mai greu în tribună decât pe teren, emoțiile sunt mult mai mari”, a declarat Gabriel Vașvari pentru Liga2.ro.

”Abia aștept să-mi ajut colegii din teren”

Căpitanul Iașiului spune că abia așteaptă să joace din nou în Copou, cu suporterii aproape și a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere.

”Abia aștept să joc din nou în fața suporterilor din Copou, care au fost minunați până acum. M-au încurajat, au fost alături de mine, de întreaga echipă și sunt nerăbdător să joc din nou și să îi facem fericiți în următoarele meciuri. Îmi doresc să revin cât mai repede și să pot să-mi ajut colegii din teren, să ne menținem pe locurile fruntașe și să ne detașăm de urmăritoare. Va fi foarte important să legăm victorii, pentru că ne vom putea desprinde și ne va fi de ajutor în atingerea obiectivului pe care ni l-am propus”, a punctat Gabriel Vașvari, utilizat în cinci meciuri din cele opt desfășurate de Poli Iași în acest sezon de Liga 2, în două dintre ele înscriind din penalty, cu Viitorul Pandurii (2-0) și Unirea Dej (2-1).

Căpitanul Politehnicii nu a mai jucat de aproape o lună, mai exact de pe 10 septembrie, când a fost înlocuit în prima repriză a meciului de pe teren propriu cu Gloria Buzău. Asta după ce fusese menajat în partida anterioară, cu Steaua, disputată Ghencea.

Deși Gabriel Vașvari spera să fie doar o întindere, RMN-ul efectuat după partida cu Buzăul a evidențiat o ruptură musculară la coapsă.

  • În etapa a 9-a a Ligii 2, Poli Iași joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Ripensia Timișoara.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/copoul-teren-minat-pentru-adversare-poli-iasi-este-singura-echipa-din-liga-2-cu-procentaj-maxim-pe-teren-propriu-cauzele-metamorfozei-iasiului-in-propriul-fief-19248137

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-9-a-a-ligii-2-se-joaca-aproape-in-intregime-intr-o-zi-doar-meciurile-de-la-baia-mare-unde-merge-dinamo-si-buzau-sunt-stabilite-in-alte-zile-19248115

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-plamada-a-prins-gustul-golului-fundasul-politehnicii-iasi-a-recidivat-si-in-campionat-cu-minaur-baia-mare-cum-a-gestionat-debutul-de-sezon-in-care-nu-a-jucat-19248057

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/cel-putin-30-la-suta-din-banii-alocati-de-autoritatile-locale-in-sport-vor-fi-directionate-catre-programe-dedicate-copiilor-si-juniorilor-frf-si-ministrul-eduard-novak-au-salutat-proiectul-de-lege-ap-19248316

Narcis POHOAȚĂ 06 Oct. 2022, 10:33 Liga 2
Pe aceeași temă