Gabriel Torje, în Liga 2 și din vară? Contractul cu Concordia Chiajna expiră la finalul sezonului

Andrei PASCU 24 Mar. 2024, 13:38 Liga 2
Gabriel Torje, în Liga 2 și din vară? Contractul cu Concordia Chiajna expiră la finalul sezonului

Gabriel Torje ia în calcul să continue la Concordia Chiajna și din vară! În vârstă de 34 de ani, mijlocașul nu a spus nu eventualei prelungiri contractuale cu formația din Liga 2, chiar dacă în sezonul următor va evolua tot în eșalonul secund, ratând calificarea în play-off.

Fotbalistul a lăsat impresia că ar vrea să rămână, dar e important și ce decizie va lua conducerea, dacă îi va propune sau nu un nou acord.

Gabriel Torje, la Concordia Chiajna și din vară?

Fostul mijlocaș al naționalei României s-ar putea retrage din cariera de fotbalist de la formația din județul Ilfov, la care a fost prezentat în luna septembrie a anului trecut. Torje a făcut o alegere surprinzătoare în momentul în care a semnat cu Concordia Chiajna, dar a avut propuneri și din alte țări, printre care Turcia și Grecia.

În iarnă, după cum a declarat recent, se punea problema, mai mult sau mai puțin, să încerce o nouă experiență în afara României, însă rămâne la Concordia Chiajna și nu exclude să prelungească înțelegerea din vară, când expiră actuala.

A fost o discuție atunci, în iarnă, însă nu s-a concretizat. Când am venit, am vorbit cu domnul Tănase și i-am spus că dacă voi avea o ofertă financiară ok, voi pleca în străinătate.

El atunci m-a înțeles, în iarnă nu a fost discuția de plecat. Mi se va termina contractul, vom vedea ce mi se va propune, dacă mai sunt dorit acolo, dacă nu mai sunt”, a afirmat Torje, la Digi Sport.

Gabriel Torje vrea să devină antrenor

Mijlocașul ia în calcul să înceapă cariera de antrenor în anii următori, dorind să facă parte din fenomen și după ce va încheia cariera de fotbalist. A recunoscut, la finalul anului trecut, că e posibil să nu i se potrivească meseria și să nu continue dacă nu va reuși să aibă cel puțin performanțele pe care le-a avut ca jucător.

”Mă voi înscrie la școala de antrenori, deocamdată voi vedea dacă sunt pregătit să fac acest lucru, pentru că exact cum începi şi fotbalul gândindu-te că vrei să ajungi fotbalist și nu toată lumea ajunge, la fel e şi în antrenorat.

În cazul în care nu voi fi făcut pentru meseria aceasta, cu siguranţă nu voi ţine locul altor antrenori care pot veni din urmă”, spunea Gabriel Torje în luna octombrie 2023.

Concordia Chiajna și Torje vor juca în play-out-ul Ligii 2

Mijlocașul de bandă a împlinit 34 de ani în noiembrie 2023 și are 57 de apariții în naționala de seniori a României, pentru care a marcat 12 goluri. În cariera sa, cel mai bun randament, la nivelul echipelor de club, l-a dat la Dinamo, cu 28 de goluri în 167 de meciuri. În 2011, Gabriel Torje a fost desemnat cel mai bun jucător român al anului.

Gabriel Torje a debutat în tricoul Concordiei Chiajna în partida din runda a 8-a a sezonului regular de Liga 2, cu CSM Slatina, câștigată de ilfoveni la limită, scor 1-0. În total, fotbalistul a prins 12 meciuri pentru ilfoveni în campionat, dar nu a reușit să marcheze. Va încerca să ”spargă gheața” în play-out, pentru că în acest sezon Concordia nu a prins play-off-ul.

Cu 25 de puncte acumulate în întrecerea regulară, Concordia Chiajna va începe de pe locul 3 Grupa B a play-out-ului Ligii 2, la trei puncte de primele două clasate, Chindia Târgoviște și Steaua.

Va începe ultima parte a întrecerii cu un meci facil, pe teren propriu, contra Progresului Spartac, ultima clasată în grupă, cu doar 1 punct acumulat la finalul sezonului regular.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/nationale/esec-pentru-romania-u18-in-amicalul-contra-suedia-u18-0-1-in-spania-19303938

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangere-la-scor-inregistrata-de-cs-mioveni-in-amicalul-cu-rapid-19303931

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-egala-intr-un-amical-cu-fcsb-19303866

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-joaca-in-play-off-ul-ligii-2-fara-drept-de-promovare-19303858

Andrei PASCU 24 Mar. 2024, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă