Debut perfect pentru Gabriel Tamaș la Concordia Chiajna. Victorie cu Minaur Baia Mare și șansele la play-off au crescut: ”Trebuie să muncim, capul jos”

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2023, 14:08 Liga 2

Gabriel Tamaș a debutat pentru Concordia Chiajna cu victorie! Sosit în această iarnă la gruparea din Ilfov, fundașul a fost integralist în duelul cu Minaur Baia Mare, din deplasare, din etapa a 17-a, câștigată la limită, scor 1-0.

Apărătorul de 39 de ani a participat la conferința de presă de la finalul întâlnirii și s-a declarat mulțumit de rezultat, dar și de evoluția în sine a echipei, considerând că a meritat victoria.

Gabriel Tamaș, debut cu victorie la Concordia Chiajna: 1-0 cu Minaur Baia Mare

Chiar dacă echipa sa a marcat golul victoriei abia pe final, Tamaș apreciază faptul că, astfel, Concordia Chiajna va putea spera și de acum înainte la play-off, în ultimele două runde rămase de disputat din sezonul regular.

S-a ferit să catalogheze în vreun fel evoluția personală de la debut, dar este încântat de faptul că, alături de colegii din apărare, nu s-a luat gol.

Nu prea sunt cuvinte despre meciul de azi, terenul a fost foarte greu pentru ambele părți, dar una peste alta spun că ne-am făcut datoria. Am dominat meciul, am avut mai multe ocazii și uite că la final s-a văzut. Am câștigat punctele, contra unei echipe solide.

Cunosc câțiva jucători de la Baia Mare, sper să nu aibă probleme cu retrogradarea, merită să rămână în Liga 2. Noi am cam dominat prima repriză, am avut cinci cornere, puteam să marcăm, am avut ocazii mai clare decât Minaur.

(N.r. – Despre cum s-a integrat) Eu mă integrez foarte repede la echipe, peste tot unde am fost nu am avut probleme cu integrarea, am încercat să ajut echipa. Azi, nu știu dacă am jucat bine sau rău, dar nu am luat gol, iar eu, ca fundaș central, mă bucur când echipa nu ia gol”, a spus Gabriel Tamaș la conferința de presă.

https://www.youtube.com/watch?v=2p6FL0VlGzg&t=17s

Gabriel Tamaș nu se entuziasmează după o victorie, deși Concordia Chiajna e la un punct de play-off

Rezultatele înregistrate în etapa a 17-a fac ca echipa lui Eugen Trică să fie acum la un singur punct de locurile de play-off, la un punct de Gloria Buzău, dar problema e că, pe lângă victoriile pe care trebuie să le bifeze în ultimele două partide, are nevoie și de jocul rezultatelor.

Teoretic, chiar și locul 10, Dinamo, cu un meci mai puțin, speră la accederea în grupa de promovare, iar Tamaș a atras atenția din acest punct de vedere, chiar dacă ilfovenii vor întâlni, după calculele hârtiei, echipe la îndemână.

Nu avem program ușor, poate și alte echipe au zis că venim la Baia Mare și câștigăm ușor, pentru că este pe ultimele locuri, dar a fost un meci de bătaie. Putea să câștige și Minaur, a avut în repriza a doua ocazie bună, a fost un meci care pe care.

Când am venit aici, am știut în ce m-am băgat! Trebuie să muncim, capul jos, să câștigăm meciurile următoare și apoi vom vedea. Dacă vor câștiga și echipele din față, nu e suficient să ajungem în play-off”, a mai spus Gabriel Tamaș.

Concordia Chiajna are următorul meci cu Ripensia

În sezonul regular, Concordia Chiajna va mai întâlni Ripensia (acasă), locul 16 cu 16 puncte, și Metaloglobus (deplasare), locul 15 cu 17 puncte, formații care trebuie să se lupte pentru evitarea retrogradării.

Concordia Chiajna are 26 de puncte acumulate în 17 partide, cu opt victorii, două remize și șapte eșecuri. E pe poziția a opta, la un punct de locul 6, Gloria Buzău, dar poate fi depășită de Dinamo în clasament, dacă formația din ”Ștefan cel Mare” va câștiga partida din actuala rundă, cu Unirea Constanța, luni, de la ora 17:00, în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Minaur Baia Mare
Video: Baia Mare Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-succes-in-ultimele-minute-cu-minaur-baia-mare-19261523

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-despre-meciul-minaur-baia-mare-concordia-chiajna-19261504

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-concordia-chiajna-se-joaca-de-la-ora-1100-a-doua-zi-de-la-programarea-initiala-19261436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-meciuri-televizate-in-penultima-etapa-a-sezonului-regular-al-ligii-2-runda-a-18-a-incepe-si-se-termina-cu-doua-jocuri-in-care-echipele-lupta-pentru-play-off-19261496

https://liga2.prosport.ro/liga-3/lucian-ion-fost-la-concordia-chiajna-accidentare-grava-19261497

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2023, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă