Francisc Dican mai vrea o victorie, pe a patra la rând pentru FK Miercurea Ciuc în Liga 2. Antrenorul, analiza duelului cu Minaur Baia Mare de pe teren propriu

Autor: Andrei PASCU Publicat: 09 Sep. 2022, 14:04 Actualizat: 09 Sep. 2022, 14:37 Liga 2
Francisc Dican mai vrea o victorie, pe a patra la rând pentru FK Miercurea Ciuc în Liga 2. Antrenorul, analiza duelului cu Minaur Baia Mare de pe teren propriu

FK Miercurea Ciuc se află într-un moment foarte bun în Liga 2, având trei victorii în ultimele trei meciuri din divizia secundă, marcând opt goluri și primind doar două. În runda a 6-a, ciucanii vor juca pe teren propriu, duminică de la ora 11:30, contra Minaur Baia Mare.

Francisc Dican, antrenorul formației din Miercurea Ciuc, se așteaptă la un meci complicat contra nou-promovatei, mai ales că și Minaur Baia Mare are un parcurs bun în ultimele două etape, două victorii la rând, 1-0 cu Metaloglobus și 2-1 cu CSM Slatina.

Francisc Dican mai vrea o victorie, pe a patra la rând pentru FK Miercurea Ciuc. Antrenorul își dorește trei puncte din duelul cu Minaur Baia Mare

”Principalul” gazdelor de duminică a remarcat la gruparea lui Ciprian Danciu jucători valoroși care pot face diferența în disputa din runda a 6-a. E convins că, datorită încrederii acumulate de FK Miercurea Ciuc, jucătorii săi pot obține un nou succes, al patrulea la rând.

Echipa este bine atât fizic, cât și din punctul de vedere al încrederii. Ne confruntăm cu un adversar care a luat șase puncte în ultimele două jocuri, are și el încredere. Trebuie să facem tot ce putem pentru a câștiga acest meci din toate punctele de vedere, să fim bine în apărare și atac.

Vrem să câștigăm, dar trebuie să muncim mult pentru a obține cele trei puncte. Însă, ei au fotbaliști de calitate, încearcă să joace și sunt periculoși pe contre”, a spus Francisc Dican potrivit site-ului oficial al ciucanilor, într-o traducere din limba maghiară.

FK Miercurea Ciuc e pe locul 7 în Liga 2, înainte de startul rundei a 6-a. Minaur Baia Mare e pe 8

Pe locul 7 se află FK Miercurea Ciuc în urma victoriei cu Unirea Slobozia din runda trecută, cu 9 puncte. În runda a 6-a va evolua, așadar, din nou pe teren propriu, cu o nou-promovată, Minaur Baia Mare.

Reamintind, ciucanii au pierdut la un gol în primele două etape de Liga 2. În prima rundă au cedat cu 1-2 în disputa cu Unirea Dej, după care cu 0-1 în duelul cu Concordia Chiajna. Apoi a urmat victoria surprinzătoare și categorică împotriva Stelei, scor 4-0, pentru ca apoi să treacă de Gloria Buzău, scor 3-2, iar în runda a 5-a să învingă pe terenul Unirii Slobozia, scor 1-0, o pretendentă la promovare.

Minaur Baia Mare se află, înainte de startul etapei, pe locul 8, cu 9 puncte.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

Autor: Andrei PASCU Publicat: 09 Sep. 2022, 14:04 Actualizat: 09 Sep. 2022, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă