FOTO | Unirea Dej are echipamente noi! Ținutele pe care le vor îmbrăca jucătorii nou-promovatei

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2022, 15:57 Liga 2

Unirea Dej și-a schimbat echipamentele de joc pentru a doua a parte a sezonului. A semnat un parteneriat cu compania daneză Hummel, iar ținutele au fost deja prezentate pe paginile site-urilor de socializare de către club. Echipamentul de teren propriu rămâne în aceleași culori, tradiționale echipei, alb-albastru.

Unirea Dej și-a schimbat echipamentele de joc 

În prima parte a stagiunii, Unirea Dej a avut drept sponsor tehnic Joma, dar în această iarnă, chiar înainte de reluarea Ligii a 2-a, a ajuns la un acord cu Hummel, pentru următorii doi ani. Dacă ținuta de teren propriu e alb-albastră, cea de deplasare e de culoarea ”lavandei”, după cum a anunțat clubul, și negru.

Portarii vor avea și ei două echipamente, unul portocaliu, iar celălalt verde fosforescent. La ședința foto au participat jucătorii de câmp Marius Cătinean şi Florin Blaj, alături de portarii Dorian Railean și Raul Papp.

FC Unirea Dej și hummel anunţă încheierea unui parteneriat în urma căruia brandul danez a devenit noul partener tehnic al clubului. Nu doar echipa de seniori se bucură de haine noi, pentru că, în următorii doi ani, toate grupele de copii și juniori ale Unirii Dej vor purta însemnele clubului pe echipamentul asigurat de merasport, singurul distribuitor oficial hummel în România.

Echipamentul principal este alb-albastru, culorile tradiționale ale echipei, în timp ce al doilea set e format din tricou de culoarea lavandei și șort negru. În ceea ce privește portarii, echipamentul lor este disponibil în culorile verde și portocaliu.

Primul meci oficial în care vom purta noul echipament este programat luni, 28 februarie, împotriva AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (etapa 17). (…)

Înființată în 1923 în Danemarca, compania hummel produce și comercializează în întreaga lume echipamente pentru sporturile de echipă, acestea fiind purtate de-a lungul vremii de către echipe de fotbal precum Real Madrid, Tottenham, Aston Villa, Everton, Southampton, Osasuna, Freiburg, Rangers, SC Braga sau echipa națională de fotbal daneză.

Jucătorii Marius Cătinean şi Florin Blaj, alături de portarii Dorian Railean și Raul Papp au îmbrăcat noile echipamente hummel, pe care avem plăcerea să vi le prezentăm”, este comunicatul emis de Unirea Dej, în privința noilor echipamente.

Unirea Dej debutează în 2022, în Liga 2, cu FK Miercurea Ciuc

Ulterior perioadei de pregătire din această iarnă, Unirea Dej va începe meciurile din partea a doua a sezonului regular, trei la număr. Obiectivul este salvarea de la retrogradare, iar echipa stă bine până acum, fiind chiar la mijlocul clasamentului, pe poziția a 10-a.

În ultimele trei runde din campionatul regular, până să își afle adversarele din play-out, Unirea Dej le va întâni, în următoarea ordine, pe FK Miercurea Ciuc, în deplasare, Viitorul Pandurii, acasă, și Dacia Unirea Brăila, deplasare.

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto și Unirea Dej

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2022, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă