FOTO: Rapid și Gloria nu au primit licența nici la apel. Giuleștenii vor merge la TAS

Marius ANGHEL 17 May. 2014, 22:04 Liga 2
FOTO: Rapid și Gloria nu au primit licența nici la apel.** Giuleștenii vor merge la TAS

UPDATE 23:00 Aceasta este hotărârea pe care oficialii clubului Rapid au primit-o în decursul zilei de astăzi, prin care erau anunțați că nu au primit licența. În următoarele 21 de zile, giuleștenii vor putea să se adreseze la TAS.


Comisia de Apel a Sistemului Național de licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal a respins dosarele cluburilor Rapid și Gloria Bistrița.

Nae Manea a confirmat informația pentru ProSport: „Este adevărat, nu am primit licența. Vom depune toate actele necesare la TAS. Mi se pare greu de crezut că o astfel de echipă nu poate promova pentru datorii atât de mici. Suntem toți supărați, și eu și jucătorii. Nu vreau să comentez mai mult. Mergem până în pânzele albe pentru Rapid”.

Conform Mediafax, motivul pentru care membrii Comisiei de Licențiere au respins dosarul clubului Rapid nu are legătură cu datoriile în valoare de 900.000 de euro pe care gruparea giuleșteană le are către foștii săi jucători Julio Cesar și Daniel Paulista

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Rapid se află pe locul doi în clasamentul play-off-ului Seriei I a eșalonului secund, poziție care îi permite să promoveze din punct de vedere sportiv în Liga I. În cazul în care Rapid primește un răspuns negativ și de la TAS, în Liga I va promova în locul său FC Clinceni.

În schimb, CSU Craiova, gruparea antrenată de Gabi Balint, a primit dreptul de a promova în Liga 1. Pe siteul oficial al grupării CS Universitatea a fost publicat următorul comunicat:

Vestea așteptată de toți craiovenii cărora le curge prin vene sânge alb-albastru a sosit: Știința lor are drum liber spre prima ligă. În această după-amiază, la ora 19:04, clubul nostru a primit comunicatul oficial din partea Comisiei de Licențiere: Universitatea Craiova are dreptul de a evolua în prima ligă în sezonul competițional 2014-2015. Universitatea Craiova îndeplinește toate criteriile de licențiere: sportiv, juridic, administrativ, financiar, de infrastructură.

Acum, nu ne rămâne tuturor decât să fim alături de alb-albaștrii în ultimele patru etape din play-off. Renaștem împreună!”

Articol scris de Sorina OPRIȚESCU

Marius ANGHEL 17 May. 2014, 22:04 Liga 2
Pe aceeași temă