Foresta vrea să depășească perioada neagră cu o victorie la Sfântu Gheorghe. „Am demonstrat că suntem capabili să învingem orice adversar”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 13:20 Liga 2
Foresta vrea să depășească perioada neagră cu o victorie la Sfântu Gheorghe.**

Fără victorie în campionat de trei etape, dacă scoatem din discuție partida cu Șoimii Pâncota, formație exclusă între timp din competiție, sucevenii își propun să reia seria rezultatelor pozitive începând cu meciul de duminică, din deplasare, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, contând pentru etapa a 16-a a Ligii 2.

„E clar că traversăm un moment greu, de aceea avem nevoie ca toți susținătorii Forestei să fie alături de echipă în încercarea de a depăși această serie negativă. Vom întâlni duminică un adversar bun, care a reușit rezultate neașteptate pentru o nou promovată. Echipa din Covasna are un nucleu de jucători importanți precum Hadnagy, Ursu, Țepeș și chiar Ionuț Plămadă, pe care eu i-am avut elevi în trecut. Sepsi este o echipă competitivă, s-a cocoțat pe locul 4 pierzând doar două meciuri până acum, însă și noi avem atuurile noastre și sperăm într-o evoluție consistentă, care să ne aducă un rezultat pozitiv. Este îmbucurător că și lotul de jucători s-a reîntregit și ne vom putea baza pe Lung, Mihălăchioae și Bujor, fotbaliști care ne-au lipsit la ultimul meci de campionat”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, antrenorul principal al Forestei, Cristian Popovici.

Cornel Căinari, unul dintre jucătorii de bază ai grupării sucevene, crede că el și colegii săi pot reveni la forma arătată în urmă cu 4-5 etape. „Trecem printr-o perioadă nefastă și trebuie să strângem rândurile. Am demonstrat că suntem capabili să învingem orice adversar și cred că avem forța să revenim acolo unde ne este locul, în plutonul fruntaș. Lotul este unul valoros, dorință de performanță există, așa că mergem la Sfântu Gheorghe după puncte”, a precizat mijlocașul Forestei.

VEZI un material VIDEO de la conferința de presă

De aceeași părere este și juniorul Toma Marinică Niga, un portar care de la meci la meci capătă o încredere tot mai mare în forțele sale. „Chiar dacă n-am mai câștigat de trei etape să știți că noi muncim la fel de mult. Avem nevoie de un rezultat pozitiv care să ne redea încrederea și sper ca acest lucru să se întâmple duminică”, a declarat Niga.

Partida dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Foresta Suceava se va disputa duminică, începând cu ora 11:30.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 13:20 Liga 2
Pe aceeași temă