Foresta merge la victorie cu Metalul, însă Popovici le atrage atenția elevilor săi. „Întâlnim un adversar facil la prima vedere, dar lucrurile nu stau chiar așa”

Marius ANGHEL 30 Sep. 2016, 13:00 Liga 2
Foresta merge la victorie cu Metalul, însă Popovici le atrage atenția elevilor săi.**

După șase victorii și un rezultat de egalitate în campionat, la care se adaugă succesul din Cupa României, de la Miercurea Ciuc, Foresta pregătește în liniște partida de sâmbătă, din deplasare, cu Metalul Reșița, contând pentru etapa a 10-a a Ligii 2.

„Vom întâlni un adversar facil la prima vedere, dar să știți că lucrurile nu stau chiar așa. Reșițenii au început pregătirea mai târziu, iar odată cu trecerea timpului s-au pus ușor-ușor pe picioare, astfel că în ultimele etape au arătat o creștere de formă. Din cadrul lotului echipei Metalul fac parte o serie de jucători cu experiență, precum Dănănae, Ghinga, Cioranu, Pădurețu, E. Matei sau Samoilă, dar și câțiva fotbaliști tineri, cu potențial, cum este Dima, care face parte din lotul național Under 19 al României. Noi însă suntem concentrați la maxim, iar obiectivul pe care-l avem pentru acest joc nu poate fi decât victoria. Sperăm așadar să ne întoarcem la Suceava cu toate cele trei puncte, pentru că victoriile asigură o stare de liniște în cadrul lotului și creează emulație în jurul echipei”, a declarat antrenorul principal Cristi Popovici.

În cadrul conferinței de presă săptămânale organizate de clubul Foresta, Popovici s-a referit și la problemele de efectiv cu care se confruntă echipa sa.

„Din păcate, pe parcursul unui sezon apar și situații de acest gen. Căpitanul echipei, Daniel Bălan se resimte după o accidentare la genunchi și va lipsi de pe gazon cel puțin trei săptămâni. Pentru partida cu Metalul Reșița nu ne vom putea baza nici pe aportul lui Cornel Căinari, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Sunt fotbaliști importanți pentru noi, cu atât mai mult cu cât am la dispoziție doar 18 jucători de câmp în lot, iar fiecare absență se simte imediat. De aceea, le-am cerul jucătorilor mei să fie mai responsabili pe teren, să nu mai încaseze atât de ușor cartonașe galbene, pentru că mai avem alți doi fotbaliști la limita suspendării, este vorba de fundașii centrali Masella și Lung”, a precizat tehnicianul grupării sucevene.

Metalul Reșița – Foresta Suceava se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Voința din Ghermănești.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 
Marius ANGHEL 30 Sep. 2016, 13:00 Liga 2
Pe aceeași temă