Foresta are un program infernal în următoarele 12 zile. Măsurile luate de Popovici

Marius ANGHEL 13 Sep. 2016, 12:00 Liga 2
Foresta are un program infernal în următoarele 12 zile.** Măsurile luate de Popovici

Cu un parcurs fără greșeală de când a fost preluată de antrenorul Cristian Popovici, sâmbătă reușind cel mai mare succes, o victorie fără drept de apel în fața liderului Chindia, Foresta va avea o misiune apoape imposibilă să-și mențină invincibilitatea în următoarele 12 zile. Sucevenii vor juca în acest interval patru meciuri foarte importante, dintre care trei vor avea loc în deplasare. 

Foresta este una dintre cele trei echipe introduse de FRF încă din cel de-al treilea tur al Cupei României. Echipa lui Popovici va debuta astăzi în această competiție, la Miercurea Ciuc, acolo unde va da peste AFK Csikszereda. Grupare pregătită de Robert Ilyeș are un start bun de campionat, în primele două etape din Liga 3 obținând victorii. Apoi, pentru suceveni urmează trei meciuri foarte tari în campionat, sâmbătă la Râmnicu Vâlcea cu CSM, miercuri în intermediată, la Clinceni cu Academica și sâmbătă viitoare, pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila.

„Este adevărat că avem un program foarte greu, dar știam ce ne așteaptă din momentul în care s-a trecut la o singură serie în Liga 2. Asta este situația. Toate echipele se confruntă cu această problemă, mai puțin UTA și Juventus, care și-au declarat intenția de a promova și fac deplasările cu avionul. Trebuie să ai buget pentru asta. Noi am plecat la Miercurea Ciuc cu o zi înainte de meci și este clar că ținta noastă este să ne calificăm mai departe. Adversarul este unul necunoscut, dar am văzut că are două victorii în două etape în Liga a 3-a, iar vinerea trecută a bătut la Roman, o echipa bună”, a declarat, citat de gazetasv.ro, Cristian Popovici înaintea plecării spre Miercurea Ciuc.

Programul meciurilor Forestei în următoarele 12 zile:

AFK Csikszereda – Foresta, astăzi, ora 16:30
CSM Râmnicu Vâlcea – Foresta, sâmbătă, 17 septembrie, ora 12:00
Academica Clinceni – Foresta, miercuri, 21 septembrie, ora 17:00
Foresta – Dacia Unirea Brăila, sâmbătă, 24 septembrie, 11:00?

Cum primul adversar, Csikszereda, pare cel mai accesibil din următorii patru, Popovici s-a decis să menajeze câțiva jucători importanți ai Forestei. Astfel, la Miercurea Ciuc, nu vor fi folosiți Daniel Bălan, Cornel Căinari, Cătălin Strugariu sau Alessandro Masella. Obiectivul sucevenilor este să avanseze cât mai mult în Cupa România, pentru a putea aduce pe Areni o echipă de Liga 1.

Celelalte două echipe din Liga 2 care vor avea tot patru meciuri în următoarele 12 zile sunt Unirea Tărlungeni și CS Afumați, și ele introduse de FRF în turul III al Cupei României. Metalul Reșița a fost deja eliminată din această competiție, după ce runda trecută a pierdut cu 1-0 în fața Viitorului Domnești.

Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL 13 Sep. 2016, 12:00 Liga 2
Pe aceeași temă