Foresta are doi noi sponsori. „Purtăm discuții și cu alți posibili investitori”

Marius ANGHEL 24 Jan. 2017, 14:53 Liga 2
Foresta are doi noi sponsori.**

Chiar dacă a rămas fără președintele executiv Dorin Goian, principalul factor de imagine al clubului Foresta demisionând în această lună, gruparea din Liga 2 continuă însă să atragă sponsori. Echipa fanion a județului Suceava are, începând cu această săptămână, nouă noi parteneriate care o vor ajuta din punct de vedere financiar.

Conducerea clubului Foresta a bătut palma cu firmele Florconstruct și Diasil, acestea alăturându-se proiectului clubului galben-verde celor de la Railex, Spartan, Romfour, Betty Ice, Calcarul Pojorâta, Savcom, Interconti, Vivendi și Crama cu Ștaif, societăți care sprijină echipa din eșalonul secundă încă de anul trecut.

„Dorim să mulțumim tuturor sponsorilor care sunt alături de noi încă de la începutul sezonului, dar și celor două noi firme care au venit în această perioadă: Florconstruct și Diasil. În continuare purtăm discuții și cu alți posibili investitori”, a anunțat, potrivit gazetasv.ro, președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

„În iulie 2016 l-am atenționat pe Goian că proiectul Foresta nu are șanse de reușită dacă în spate nu vor avea un finanțator puternic. Nu putem face performanță în fotbal doar cu bani de la primărie. Responsabilitatea de a atrage sponsori revine echipei. Dacă în ultimele zece meciuri nu erau un dezastru – ciuca bătăilor, existau doritori să finanțeze echipa. Era vorba de mai multe firme din Suceava, în frunte cu Betty Ice. Cel mai puternic om de afaceri sucevean, Vasile Armenean, și-a exprimat dorința de a veni alături de echipă, atunci când era pe un loc cu posibilități de promovare, când juca alături de Steaua…”, spunea primarul orașului Suceava, Ion Lungu, după ce Dorin Goian demisiona de la Foresta.

Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL 24 Jan. 2017, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă