Meci cu mare miză în Liga 2, dar fără sentimentalisme din partea lui Florin Maxim. Antrenorul a prefațat partida Corvinul – CSC Șelimbăr, duelul primelor clasate

Andrei PASCU 24 Nov. 2023, 16:56 Liga 2
Meci cu mare miză în Liga 2, dar fără sentimentalisme din partea lui Florin Maxim. Antrenorul a prefațat partida Corvinul – CSC Șelimbăr, duelul primelor clasate

Corvinul Hunedoara are patru victorii la rând în campionat, dar vrea neapărat succesul și în partida de duminică, din etapa a 14-a de Liga 2, cu liderul CSC Șelimbăr, pe teren propriu. Trupa hunedoreană se află într-un moment bun, după un egal și un eșec anterior bilanțului pozitiv.

Corvinul Hunedoara a învins în ultimele patru partide din Liga 2, 2-1 cu Chindia Târgoviște, 2-1 cu Metaloglobus, 4-0 cu Unirea Dej și 2-0 cu CSM Alexandria.

Florin Maxim speră la victorie și în partida Corvinul Hunedoara – CSC Șelimbăr

Florin Maxim a pregătit foarte atent duelul de duminică, de la Hunedoara, sperând la un rezultat pozitiv după pauza competițională de Liga 2 pentru duelurile formațiilor naționale. În altă ordine de idei, Maxim își întâlnește fosta echipă, pe care a și reușit să o urce în Liga 2.

Însă, antrenorul nou-promovatei din Liga 3 se teme de faptul că Șelimbăr este o formație solidă, cu un parcurs bun, fără eșec în deplasare, în șapte meciuri, dar și cu o apărare foarte bună, cu numai un gol primit.

În plus, antrenorul Claudiu Niculescu are experiența meciurilor cu miză, fiind un ”principal” cu ani importanți în domeniu.

Va fi un meci nu special pentru mine, am avut rezultate bune și la Șelimbăr, am promovat în Liga 2, după care am venit la Hunedoara, dar e un meci în care se întâlnesc echipa de pe locul 1 și echipa de pe locul 2. Va fi un meci disputat, dar nu are o însemnătate (n.r. – specială) pentru mine. E o echipă unde am antrenat prima dată la seniori și cam atât.

Medical, Elton și Pîrvulescu și-au revenit. Au intrat în program normal. Starea de spirit a echipei e bună, jucătorii și-au câștigat această stare de spirit, au meritat rezultatele de până acum și sper să o ținem tot așa și în ultimele meciuri din acest an.

Meciul e duminică, la o oră accesibilă, e și televizat. Sper să facem un joc bun, să mulțumim suporterii, pentru că fotbalul e pentru suporteri. Sper să le dăm suporterilor acea plăcere, să vadă echipa jucând, obținând și un rezultat pozitiv.

Suporterii au fost alături de noi, îi așteptăm acum în număr și mai mare, să ne susțină și să fie siguri că tot ce depinde de noi și de jucători, vom face”, a spus Florin Maxim înaintea partidei.

https://www.youtube.com/watch?v=vqdlI6p4fSU&t=1s

Corvinul Hunedoara și CSC Dumbrăvița, despărțite de două puncte în ierarhia din Liga 2

Corvinul Hunedoara are 27 puncte și este pe locul 2 în Liga 2, la egalitate cu locul 3, Unirea Slobozia. În runda a 14-a va juca, așadar, duminică, de la ora 13:00, pe teren propriu, cu CSC Șelimbăr, echipă de care o despart trei puncte, sibienii fiind pe locul 1.

CSC Șelimbăr are trei victorii la rând în Liga 2, 1-0 cu CSC Dumbrăvița, 2-1 cu FK Miercurea Ciuc și 2-1 cu Progresul Spartac. Anterior înregistrase tot o înfrângere și un egal, 0-1 cu Unirea Slobozia și 0-0 cu CSM Ceahlăul.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-joaca-acasa-cu-gloria-buzau-in-runda-14-a-ligii-2-19293787

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprescu-vrea-schimbarea-legii-sportului-si-sustine-aplicarea-licentei-pro-19293812

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-ar-putea-schimba-din-nou-presedintele-19293782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-concluzii-dupa-ceahlaul-cfc-arges-2-0-19293779

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cristian-pustai-dupa-ceahlaul-cfc-arges-2-0-19293771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-castigat-cu-2-0-meciul-cu-cfc-arges-19293766

Andrei PASCU 24 Nov. 2023, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă