Florin Maxim i-a făcut o analiză la sânge Reșiței, înaintea jocului direct! Reacția antrenorului Corvinului

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 16:58 Liga 2
Florin Maxim i-a făcut o analiză la sânge Reșiței, înaintea jocului direct! Reacția antrenorului Corvinului

Corvinul Hunedoara are un meci complicat în etapa a 10-a a Ligii 2, când va merge pe terenul celor de la ACSM Reșița, sâmbătă, de la ora 13:30. Duelul va fi în format live-text pe Liga2.ro, la fel ca toate întâlnirile rundei, iar Florin Maxim l-a prefațat.

Înainte de startul etapei, Corvinul se află pe locul 7, în timp ce ACSM Reșița se află pe locul 5. Dacă trupa lui Florin Maxim are patru victorii în ultimele runde de Liga 2, echipa lui Flavius Stoican a bifat trei victorii și două eșecuri.

Florin Maxim a prefațat ACSM Reșița – Corvinul Hunedoara, din etapa 10 din Liga 2

Startul de campionat a fost catalogat drept unul slab în primă fază la Corvinul Hunedoara, după o înfrângere, 0-2 cu FC Voluntari, și un egal, 1-1 cu ACSM Ceahlăul. În ultimele etape a arătat că este în creștere și, chiar dacă nici acum nu are drept de promovare, Corvinul vrea să termine cât mai sus în Liga 2, să prindă și de această dată play-off-ul întrecerii.

Florin Maxim a prefațat duelul cu ACSM Reșița și a afirmat că va fi unul dificil, chiar dacă Hunedoara are toate motivele să viseze la o victorie. Antrenorul Corvinului a atras atenția asupra eșecului echipei sale din runda trecută, 0-1 cu Metalul Buzău pe teren propriu.

Însă, este convins că pauza competițională i-a ajutat echipa, anume că jucătorii s-au odihnit și s-au recuperat fizic după ritmul de meciuri avut în ultimele săptămâni de Liga 2.

O echipă sudată, i-am urmărit și în acel amical cu UTA, în care au încercat două sisteme de joc, au rulat tot lotul, un lot stufos, numeric și valoric foarte bun. Știm că au pierdut doar un singur joc pe teren propriu, cu cei de la Miercurea Ciuc, dar atunci oaspeții au fost foarte speculanți, iar Reșița chiar a jucat bine, putea să se încheie, la fel de bine, cu un rezultat de egalitate.

Mă aștept la un meci disputat, ei au drept de promovare, e clar că își doresc să acceadă, pentru început, în play-off. Dar și noi vrem toate punctele, vrem să ștergem cu buretele înfrângerea suferită etapa trecută acasă.

Voi avea și mai multe opțiuni pentru acest joc și cred că va fi un meci plăcut ochiului. Ne-a prins bine această întrerupere, ne-am repus pe picioare, pentru că nu am fost foarte lucizi la jocul cu Metalul, a survenit acea oboseală, mai degrabă mentală aș spune, așa că de abia așteptăm această partidă”, a prefațat întâlnirea Florin Maxim, conform site-ului Corvinului Hunedoara.

Corvinul și ACSM Reșița, despărțite de numai un punct

Corvinul a adunat 16 puncte, dar a disputat doar opt meciuri, nu nouă, la fel ca toate celelalte formații din Liga 2, în afara Afumațiului, cea pe care trebuia să o întâlnească până acum, dar meciul a fost reprogramat pentru parcursul trupei lui Maxim din cupele europene.

Hunedorenii sunt chiar sub CS Afumați, care are tot 16 puncte, dar un golaveraj mai bun. De altfel, echipa clasată sub ea, pe locul 8, FC Voluntari, are doar cu un punct mai puțin decât Corvinul.

ACSM Reșița se află pe locul 5, cu 17 puncte în nouă partide disputate.

Foto: Corvinul Hunedoara

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 16:58 Liga 2
Pe aceeași temă