Florin Ilie a adus liniștea pentru ”U” Cluj în derby-ul cu Steaua! Ce a declarat după victoria din Ghencea, care îi menține pe ardeleni cu șanse foarte mari la primele două locuri

Andrei PASCU 05 May. 2022, 11:47 Liga 2
Florin Ilie a adus liniștea pentru ”U” Cluj în derby-ul cu Steaua! Ce a declarat după victoria din Ghencea, care îi menține pe ardeleni cu șanse foarte mari la primele două locuri

Florin Ilie a adus liniștea Universității Cluj în partida cu Steaua, din Ghencea, din etapa a 8-a a play-off-ului din Liga 2. A marcat pentru 2-0 pe final, iar ardelenii au reușit să plece din București cu obiectivul îndeplinit, cele trei puncte. Jucătorul lui Erik Lincar a analizat confruntarea care a dus-o pe ”U” Cluj pe locul 2 în play-off.

Meciul a fost pregătit ca la carte de Erik Lincar, lucru recunoscut de Florin Ilie, analizând și pregătind bine atacurile în zonele cu probleme ale Stelei. A fost mobilizare generală la ”U” Cluj, mai ales că a venit după partida din runda trecută, de acasă, pierdută în fața Unirii Slobozia.

Florin Ilie, după victoria Universității Cluj cu Steaua: ”I-am analizat bine și ne-am antrenat bine”

Fazele fixe și partea apărată de Darius Oroian au fost principalele puncte slabe ale ”militarilor” asupra cărora ardelenii au insistat. În plus, Oroian a și fost schimbat de Daniel Oprița în minutul 78, cu patru minute înainte ca Ilie să facă 2-0.

A fost o partidă dificilă, știam că adversarul va fi unul dificil, dar i-am analizat bine și ne-am antrenat bine. Am reușit să luăm toate punctele. Toată săptămâna am lucrat fazele fixe. Știam că partea lor dreaptă e ocupată de un junior și trebuia să forțăm acolo ca să marcăm. În același timp, am analizat fazele fixe, le-am lucrat și asta s-a văzut în această seară.

În primul rând, am vrut să spălăm rușinea din meciul cu Slobozia, se pare că a fost un accident și am reușit să luăm punctele. Sper că i-am mulțumit pe suporteri și îi așteptăm marți la meciul cu Hermannstadt în număr cât mai mare”, a declarat jucătorul Universității Cluj la finalul confruntării din Ghencea.

Două meciuri capitale pentru ”U” Cluj: cu FC Hermannstadt și Concordia Chiajna

Acum, ”U” Cluj se pregătește pentru ultimele meciuri din play-off, cu FC Hermannstadt și Concordia Chiajna, unul acasă, celălalt pe teren străin. Reacția lui Florin Ilie:

Două meciuri capitale, doar un singur obiectiv avem, șase puncte. Nu vrem să ne gândim la baraj, ne gândim doar la meciul următor, cu Hermannstadt, și după aceea vom vedea”.

Marius Ciobanu a lovit Steaua unde o doare mai tare: ”În Liga 1 e Steaua adevărată (n.r. – FCSB), continuatoarea Stelei”

Marius Ciobanu a avut un mesaj mai dur pentru Steaua la finalul confruntării din Ghencea! Actualul jucător al Universității Cluj, fost la FCSB, a readus în discuție eterna controversă din spațiul public despre ”cine e adevărata Steaua?”.

Ciobanu a declarat că nu i se pare normal ca FCSB să nu poată evolua pe noua arenă din Ghencea.

A fost o plăcere să joc aici, pe Ghencea, să câștig, și, sincer să fiu, îmi pare rău că Steaua adevărată nu poate juca aici, unde evoluează o echipă înființată în 2017.

În Liga 1 e Steaua adevărată (n.r. – FCSB), continuatoarea Stelei. Sper ca problema să se rezolve, iar meciul cu CFR Cluj să se joace pe Ghencea, cu titlul pe masă”, a declarat Marius Ciobanu, conform Digi Sport.

”U” Cluj, momentan pe 2 în play-off-ul Ligii 2

Partida dintre ”U” Cluj și FC Hermannstadt va avea loc marți, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 2. Formația lui Lincar este acum pe locul 2, cu 57 de puncte, cu unul mai mult decât locul 3, FC Hermannstadt, dar și cu unul mai puțin decât liderul Petrolul. Cele două au și un meci mai puțin. Ele încă nu au evoluat în această rundă, în care au meci direct.

Confruntarea dintre FC Hermannstadt și Petrolul are loc joi de la ora 20:00 și e live-text pe Liga2.ro.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-nu-s-a-ascuns-in-spatele-scuzelor-dupa-ce-steaua-a-pierdut-partida-cu-u-cluj-o-infrangere-dureroasa-contra-unei-echipe-de-valoare-19229984

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-reactie-dupa-ce-u-cluj-a-invins-steaua-si-a-trecut-momentan-pe-loc-direct-promovabil-analiza-antrenorului-si-cum-vede-derby-ul-fc-hermannstadt-petrolul-19229965

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-1900-bucurestenii-n-au-obtinut-niciun-punct-in-fata-ardelenilor-in-acest-sezon-19229796

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-joaca-ultimul-meci-din-acest-sezon-la-brasov-in-orasul-antrenorului-care-a-condus-o-in-prima-parte-a-sezonului-regretele-lui-florin-stinga-19230012

Andrei PASCU 05 May. 2022, 11:47 Liga 2
Pe aceeași temă