Florin Fabian, un antrenor mândru și optimist înainte de startul play-out-ului. Promisiunile ”principalului” de la Fotbal Comuna Recea: ”Vreau ca băieții să rămână la fel de modești. Sperăm să ne salvăm”

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2021, 15:08 Liga 2
Florin Fabian, un antrenor mândru și optimist înainte de startul play-out-ului. Promisiunile ”principalului” de la Fotbal Comuna Recea: ”Vreau ca băieții să rămână la fel de modești. Sperăm să ne salvăm”

Fotbal Comuna Recea este, în mod cert, o revelație a acestui an, în Liga 2. Maramureșenii au avut rezultate bune în ultimele etape ale sezonului regular, motiv pentru care au intrat în rândul favoriților în privința salvării de la retrogradare, după finalul play-out-ului.

Momentele bune au coincis cu numirea lui Florin Fabian în funcția de antrenor principal. Acesta a vorbit recent despre lupta pentru rămânerea în divizia secundă și stagiunea următoare, înainte de primul meci din această a doua parte a campionatului.

Florin Fabian: ”Noi trebuie să fim la fel de echilibrați și motivați, cum am fost și până acum” 

Fotbal Comuna Recea va începe play-out-ul, sâmbătă de la ora 11:00, când va primi vizita celor de la Pandurii. În sezonul regular, maramureșenii au câștigat partida directă, jucată pe teren propriu, cu 2-0.

Florin Fabian este încrezător că echipa din Recea va continua parcursul bun în play-out și își va îndeplini obiectivul.

”Am făcut șase meciuri bune în acest an, de când am preluat eu echipa, și abordăm cu încredere play-out-ul. Nu am avut nicio preferință în privința adversarilor pe care îi vom întâlni în această fază a competiției. Noi trebuie să fim la fel de echilibrați și motivați, cum am fost și până acum. Îmi doresc ca băieții aceștia tineri și dornici de afirmare pe care îi avem să rămână la fel de modești și generoși în ceea ce privește efortul pe care-l depun.

Cred că vom face o figură frumoasă și în play-out și sperăm să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Florin Fabian, pentru Glasul Maramureșului.

Fotbal Comuna Recea începe play-out-ul pe teren propriu, cu Pandurii 

Fotbal Comuna Recea a disputat în acest an șase meciuri. A câștigat două (1-0 cu Universitatea Cluj și 6-0 cu CSM Reșița), a înregistrat trei remize (0-0 cu Concordia Chiajna, 1-1 cu CS Mioveni și 0-0 cu Ripensia) și a pierdut o singură dată (2-3 cu Farul).

Grupa A a play-out-ului Ligii 2 o găsește pe Fotbal Comuna Recea, înaintea primei runde, pe poziția a 4-a, prima care asigură menținerea în Liga 2, la finalul campionatului. Are 23 de puncte, dar are un avans de numai un punct față de Ripensia, locul 5.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2021, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă