Florin Fabian, mulțumit parțial cu egalul obținut de Ripensia la Târgu Jiu: ”Păcat de ocaziile noastre, care au fost mai clare.” Echipa timișoreană a trimis mingea de trei ori în bară

Anda DELIU 26 Feb. 2022, 15:37 Liga 2

Meciul dintre Viitorul Pandurii și Ripensia, din etapa a 17-a a Ligii 2, antepenultima a sezonului regular, s-a terminat la scorul de 0-0, deși roș-galbenii au avut trei mingi trimise în bară.

Florian Fabian a apreciat că punctul obținut astăzi la Târgu Jiu este important, dar, așa cum a tot declarat, are regretul că elevii săi nu au marcat.

Jucătorii Ripensiei s-au achitat de sarcinile de joc, spune Fabian

Antrenorul Ripensiei a apreciat că meciul, singurul terminat fără gol marcat în această etapă, a fost unul echilibrat.

”Un meci echilibrat, de ambele părți. Cu ocazii de ambele părți și sunt mulțumit de faptul că jucătorii au avut o determinare foarte bună, organizare de joc, au făcut în mare măsură ce le-am cerut. Păcat de ocaziile noastre care au fost mai clare, nefructificate. Dar, cred că norocul ne va surâde cu alte ocazii, dacă nu ne va surâde astăzi. Un punct important pentru noi, cu o echipă bună, cu un antrenor care are un stil ofensiv și-l felicit cu această ocazie”, a spus Fabian.

În meciul de la Târgu Jiu, Ripensia a trimis mingea de trei ori în bară, prin Tudor Călin (9), Raul Vidrăsan (72) și Alexandru Piftor (84). Viitorul Pandurii a avut o ocazie mare prin Dodoi (15), a cerut un penalty la o acțiune a lui Vulpe (36), a înscris prin Felipe Acosta (67), dar golul a fost anulat pentru o poziție de offside, dar și timișorenii au solicitat un penalty în prelungiri, la un henț al lui Core, dar nici de această dată arbitrul nu a dat.

Florin Fabian vrea mai multe goluri

Altfel, antrenorul sătmărean a recunoscut că vrea neapărat o mai mare eficiență ofensivă a echipei sale.

”Sper să putem în meciurile următoare să marcăm, pentru că asta îmi doresc de când am venit. Vreau să fac echipa să marcheze. Partea pozitivă e că ne creăm ocazii. Avem dinamică bună de joc, dar trebuie să vină și golurile și sper că asta se va întâmpla etapa viitoare”, a adăugat Fabian (foto, cu spatele, discutând cu Eugen Trică, antrenorul echipei Viitorul Pandurii).

  • Ripensia în meciul cu Viitorul Pandurii: I. Rus – Rz. Morariu, Rogac, Fridrich, Gladun – T. Călin (Vidrăsan 64′), Stoi (cpt.)(Val. Macrițchii 88′) – Rob. Stoica (Mihart 46′), Mih. Ene (Piftor 73′), Ivancevic – Golda (Matiș 64′). Rezerve neutilizate: Șt. Dobre – Lalic, Țieranu, Dav. Ciurel.

Ripensia a ajuns cu acest rezultat la 22 de puncte acumulate în aceast sezon, ceea ce o plasează pe locul 12, la egalitate cu Poli Iași și Unirea Dej, însă între ele ca golaveraj. Runda viitoare, a 18-a, penultima a sezonului regular, va primi vizita penultimei clasate Dacia Unirea Brăila, sâmbătă, 5 martie, de la ora 11:00. În ultima rundă, Ripensia are meci în deplasare la Unirea Slobozia.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 26 Feb. 2022, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă