Florin Bratu, nemulțumit, dar și mulțumit după remiza Concordiei la ”U” Cluj: ”Chiar dacă am luat un punct, poate fi un început. Am luat un gol din nimic.” Ce a remarcat la jucătorii săi și consideră că e atuul necesar pentru a avea rezultate în Liga 2

Marius ANGHEL 16 Oct. 2020, 22:31 Liga 2
Florin Bratu, nemulțumit, dar și mulțumit după remiza Concordiei la ”U” Cluj: ”Chiar dacă am luat un punct, poate fi un început. Am luat un gol din nimic.” Ce a remarcat la jucătorii săi și consideră că e atuul necesar pentru a avea rezultate în Liga 2

După trei înfrângeri consecutive în campionat, Concordia Chiajna a obținut un punct din meciul cu Universitatea Cluj, desfășurat în deplasare, în debutul etapei a 8-a a Ligii 2. Partida disputată pe Cluj Arena s-a încheiat la scorul de 1-1, cu cele două goluri reușite în partea secundă.

Azdren Llullaku și Denis Mâneran au decis soarta meciului dintre ”U” Cluj și Concordia Chiajna

Intzidis a deschis scorul pentru Concordia din minutul 20, cu o lovitură de cap după un plonjon la o centrare din lovitură liberă a lui Lazăr, însă reușita a fost anulată pentru o poziție de offside. Ilfovenii au mai fost aproape de gol și la un corner în care Telcean (41) și-a deviat mingea spre propria poartă, dar Muțiu a reținut pe linie. În partea secundă, Azdren Llullaku (52) a marcat cu o reluare plasată din 12 metri, după ce Nsiah i-a pasat cu călcâiul. Biceanu (56) l-a pus și el în dificultate pe Muțiu, iar apoi Enache a schimbat de cinci ori într-un interval de 11 minute, a amețit Concordia și la o fază în care mingea centrată de Barbu a fost deviată la Denis Mâneran (72), acesta a preluat în careu și a înscris cu un șut din 10 metri la colțul lung. Barbu (78) a șters și el rădăcina barei, Novac (84) l-a întins serios pe Chesneau, însă Arnăutu (87) a fost cel mai aproape de gol, însă Tamaș a respins aproape de pe linie și a menținut rezultatul de egalitate.

Florin Bratu: ”Mă bucur că băieții mei au avut o evoluție bună, că au avut atitudine, pentru că atitudinea face totul în fotbalul de azi, mai ales în Liga a 2-a”

La finalul partidei, Florin Bratu a apreciat atitudinea pe care au avut-o jucătorii săi și a spus cum a gândit meciul cu ”U” Cluj.

”Sunt nemulțumit, pentru că, din punctul meu de vedere, ocaziiile pe care le-am avut în repriza a doua dacă se concretiza măcar una în gol cred eu că atunci eram câștigători de-a dreptul. Am întâlnit un adversar periculos, dar un adversar pe care l-am studiat foarte bine. Noi, cu o organizare foarte bună în defensivă, cu un grup foarte bun, știam că zona lor centrală este punctul forte. Am încercat să securizăm acolo, să ne aglomerăm acolo și să jucător pe contraatac, ceea ce ne-a și ieșit. Mă bucur că băieții mei au avut o evoluție bună, că au avut atitudine, pentru că atitudinea face totul în fotbalul de azi, mai ales în Liga a 2-a, unde se joacă pe forță, pe viteză, pe foarte multă multă ambiție și asta am văzut la jucătorii mei și sunt bucuros”, a spus antrenorul Concordiei la microfonul DigiSport.

Bratu s-a declarat mulțumit de remiză, așa cum a arătat-o și în timpul meciului, când în minutele de prelungiri a făcut o înlocuire la trecerea timpului: ”Poate fi un început. Chiar dacă am luat un punct, poate fi un început. I-am văzut și pe ei și mulțumiți, dar și supărați, pentru că există frustrare. Am luat un gol din nimic și cred că eu că trebuia să câștigăm în această seară.”

Bratu știe cu siguranță acum că echipa sa țintește promovarea: ”Trebuie cu toții să ne unim forțele și să ajungem în Liga 1 din nou”

Dacă după eșecul cu Rapid spunea că înțelege că echipa sa își dorește promovarea și ”să vedem dacă există în continuare răbdare”, după remiza cu ”U” Cluj Florin Bratu a transmis mai clar ceea ce se vrea la Concordia.

”Normal că ne gândim la promovare atunci când se fac investiții la nivel de club. S-a format o echipă și ne gândim la Liga 1. Chiajna este, până la urmă, o obișnuită a Ligii 1. Avem zece ani de Liga 1, echipa a retrogradat, dar trebuie cu toții să ne unim forțele și să ajungem în Liga 1 din nou. În acest an încercăm, facem tot posibilul și asta mi-a plăcut la jucătorii mei, atitudinea și faptul că au înțeles mesajul pe care eu și domnul președinte Cristi Tănase l-am transmis în săptămâna asta. Sperăm ca în meciurile următoare să se vadă o creștere din punct de vedere al încrederii”, a spus Florin Bratu.

Concordia Chiajna are 9 puncte după opt etape și rămâne, momentan, pe locul 12. Ilfovenii joacă în turul 4 al Cupei României miercuri, pe teren propriu, cu CS Mioveni. În etapa a 9-a, Concordia joacă tot acasă, sâmbătă, de la ora 11:30, cu Farul Constanța.

Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/universitatea-cluj-concordia-chiajna-de-la-ora-1800-ardelenii-intalnesc-o-echipa-care-in-ultimele-trei-etape-n-a-obtinut-un-punct-19152719

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tamas-decisiv-in-u-cluj-chiajna-1-1-enache-ramane-neinvins-de-cand-i-a-preluat-pe-ardeleni-19152778

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-a-apreciat-evolutia-jucatorilor-in-meciul-cu-concordia-chiajna-incep-sa-imi-dau-seama-de-calitatea-lor-nu-numai-de-cea-fotbalistica-ci-si-de-cea-umana-plusurile-sco-19152791

Marius ANGHEL 16 Oct. 2020, 22:31 Liga 2
Pe aceeași temă