Florian Haită a dus ”U” Cluj la un punct de locul 2 chiar înainte de meciul direct! Mijlocașul, entuziasmant după golul cu Steaua: ”Mă bucur foarte mult”

Andrei PASCU 07 Apr. 2022, 23:19 Liga 2

Florian Haită a adus victoria Universității Cluj în partida cu Steaua, din etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 2. Mijlocașul a marcat în minutul 10, iar ardelenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0. La final, mijlocașul de 21 de ani a vorbit despre cum s-a simțit derby-ul din teren.

Florian Haită: ”Mă bucur foarte mult pentru victoria echipei, dar și pentru gol”

Chiar dacă Universitatea Cluj a suferit în partea a doua, Florian Haită a declarat că e mai importantă victoria, cele trei puncte, că echipa din Ardeal rămâne aproape de primele două clasate, FC Hermannstadt și Petrolul.

Haită a afirmat la finalul confruntării că e bucuros pentru golul marcat, dar mai mult pentru faptul că ”U” Cluj a luat cele trei puncte. El le-a mulțumit și fanilor veniți pe stadion, pentru că au împins echipa de la spate și au dus-o spre victorie.

A fost un meci foarte greu, foarte frumos, foarte strâns. Au fost două echipe foarte bune pe teren. Ne bucurăm că am câștigat, asta e cel mai important. Mă bucur foarte mult pentru victoria echipei, dar și pentru gol. Sunt fericit că am reușit să câștigăm.

În play-off e care pe care, toate echipele sunt de valori apropiate și mergem la următorul meci la victorie, să trecem pe locul 2.

(N.r. – Despre suporteri) A fost ceva fenomenal, m-am simțit fotbalist. Sper să vină în continuare în număr mare, să ne susțină și împreună să ducem echipa unde îi este locul”, a spus Florian Haită la microfonul DigiSport.

Florian Haită nu știe ce se întâmplă cu el din vară, dacă rămâne la ”U” Cluj sau revine la Farul

În finalul interviului, Florian Haită a fost întrebat și de situația sa, anume că este împrumutat de Farul la Universitatea Cluj. Nu știe dacă va rămâne în Ardeal sau dacă va ajunge sub comanda lui Gheorghe Hagi, la formația din Liga 1, și nu a vrut nici să spună ce variantă îi surâde.

Nu e decizia mea, dar mă simt foarte bine la Cluj și altceva nu pot să spun”, a punctat Haită.

Florian Haită, golul cinci în acest sezon de Liga 2

Prin golul marcat în poarta Stelei, Florian Haită a ajuns la cinci reușite în acest sezon de Liga 2, în 20 de partide. El a mai punctat în alte patru confruntări din campionat, toate în sezonul regular.

Florian Haită speră să repete prestația și în runda următoare, a 4-a a play-off-ului din Liga 2, când ”U” Cluj va evolua în deplasare, cu FC Hermannstadt. În cazul unui succes, ardelenii vor trece pe locul 2, peste trupa lui Marius Măldărășanu.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto și Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-dupa-ce-steaua-a-pierdut-din-nou-cu-u-cluj-trebuie-sa-jucam-din-primul-minut-nu-din-45-sau-20-35-mijlocasul-considera-ca-echipa-sa-a-fost-mult-superio-19226415

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-recunoaste-superioritatea-stelei-pe-cluj-arena-am-suferit-mult-si-ma-asteptam-ca-cei-de-la-steaua-sa-sufere-din-punct-de-vedere-fizic-antrenorul-impresionat-de-public-19226404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-ferm-dupa-esecul-stelei-cu-u-cluj-mai-bine-pierd-un-meci-cum-l-am-pierdut-noi-decat-sa-castig-cum-au-facut-o-ei-a-avut-un-dialog-cu-arbitrul-care-19226402

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-steaua-se-joaca-de-la-ora-1930-in-incheierea-etapei-a-3-a-a-play-off-ului-ligii-2-pe-cluj-arena-e-asteptata-o-asistenta-record-in-acest-sezon-la-meciurile-ardelenilor-19226338

Andrei PASCU 07 Apr. 2022, 23:19 Liga 2
Pe aceeași temă