FK Miercurea Ciuc leagă victoriile și urcă în clasamentul Ligii 2. Succes la scor cu Minaur Baia Mare, iar Francisc Dican a lăudat ultimele două achiziții: ”S-au integrat foarte bine”

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2022, 14:24 Liga 2

FK Miercurea Ciuc are un parcurs foarte bun în ultimele etape, după un start de campionat dezastruos. În etapa a 6-a, pe teren propriu, a reușit să învingă fără probleme nou-promovata Minaur Baia Mare, scor 3-0, înregistrând al patrulea succes la rând.

FK Miercurea Ciuc, victorie fără probleme cu Minaur Baia Mare

FK Miercurea Ciuc a pus presiune încă din primele minute și a reușit să deschidă scorul destul de repede, în minutul 18, atunci când Lorant Kovacs a transformat o lovitură de la 11 metri, după ce Cătălin Alex l-a lovit cu brațul în figură pe Petre Ivanovici.

Ciucanii au rezolvat partida, în mare parte, chiar înainte de pauză, în minutul 32, atunci când au marcat prin Klemen Nemanic. Recent venit la Miercurea Ciuc, Paul Pîrvulescu a avut un aport important la golul al treilea, din minutul 90+2, atunci când a făcut o fază bună în partea stângă, a pasat în careu, iar Raul Șandor a făcut 3-0.

Francisc Dican, laude pentru Paul Pîrvulescu și Szilard Vereș

Szilard Vereș abia a revenit la FK Miercurea Ciuc, dar a făcut și el o partidă bună cu formația din Baia Mare. La fel ca pe Paul Pîrvulescu, antrenorul Francisc Dican a avut cuvinte frumoase și la adresa lui Vereș.

O victorie binemeritată împotriva unei echipe care a luptat până la capăt, a jucat agresiv. Diferența de două goluri a fost stabilită în prima repriză. Cu toate acestea, ar fi trebuit să atacăm mai mult în actul al doilea.

Cele două noi transferuri, Vereș și Pîrvulescu, s-au integrat foarte bine, parcă erau jucători din lot de mai mult timp, dar au și experiență importantă. Pîrvulescu a dat pasă la finalul unei frumoase acțiuni din ultimele minute. Sper că amândoi ne vor fi de folos în viitor.

(N.r. – Referitor la întâlnirea cu Minaur Baia Mare, echipă pentru care a jucat) Aceasta este soarta antrenorilor. A fost un meci nostalgic, dar noi, antrenorii, ne facem treaba”, a spus Dican, conform Szekely Sport, într-o declarație tradusă din maghiară.

  • FK Miercurea Ciuc, în partida cu Minaur Baia Mare: Gyenge – Gal-Andrezly, Kelemen, Nemanic, Apro – P. Ivanovic (Schieb 68′), L. Kovacs, Csuros (Vereș 68′) – Jebari (P. Pîrvulescu 77′), El Sawy (Șandor 46′), T. Suciu (Bărăbaș 85′);
    Rezerve neutilizate: Moga – Takacs, Panos, Csiszer;

FK Miercurea Ciuc a urcat pe locul 5 în clasamentul Ligii 2

Pe locul 5 se află FK Miercurea Ciuc în urma victoriei cu Minaur Baia Mare, având 12 puncte. A urcat două locuri în clasament în urma succesului, iar în runda a 7-a va evolua pe teren advers, cu Ripensia, locul 16 din 20 de echipe.

Trecând în revistă rezultatele înregistrate de formația din Miercurea Ciuc până acum, ciucanii au pierdut la un gol în primele două etape de Liga 2. În prima rundă au cedat cu 1-2 în disputa cu Unirea Dej, după care cu 0-1 în duelul cu Concordia Chiajna.

FK Miercurea Ciuc, patru victorii la rând în Liga 2

Apoi a urmat victoria surprinzătoare și categorică împotriva Stelei, scor 4-0, pentru ca apoi să treacă de Gloria Buzău, scor 3-2, în runda a 5-a să învingă pe terenul Unirii Slobozia, scor 1-0, o pretendentă la promovare, iar acum să bifeze un nou succes, cu 3-0 Minaur Baia Mare.

Foto: FK Miercurea Ciuc

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2022, 14:24 Liga 2
Pe aceeași temă