FK Miercurea Ciuc le asigură fanilor transportul gratuit pentru duelul cu Steaua, din Ghencea. Ultima partidă directă a fost marcată de incidente

Andrei PASCU 08 Nov. 2023, 14:32 Liga 2
FK Miercurea Ciuc le asigură fanilor transportul gratuit pentru duelul cu Steaua, din Ghencea. Ultima partidă directă a fost marcată de incidente

Steaua – FK Miercurea Ciuc este unul dintre meciurile etapei a 13-a de Liga 2, iar ciucanii au luat o decizie prin care își doresc să fie susținuți, pe arena din Ghencea, de un număr cât mai mare de suporteri.

Astfel, clubul pregătit de Robert Ilyeș a hotărât să pună la dispoziția fanilor un autobuz, iar costurile vor fi suportate în totalitate de FK Miercurea Ciuc. Duelul va avea loc luni, 13 noiembrie, de la ora 17:30, în format live-text pe Liga2.ro.

FK Miercurea Ciuc oferă transport gratuit pentru partida cu Steaua, din etapa a 13-a de Liga 2

FK Miercurea Ciuc are parte de susținere importantă la meciurile de pe teren propriu, dar în deplasare este însoțită de un număr redus de fani. Din acest motiv, conducerea a hotărât să le pună la dispoziție susținătorilor transportul, tocmai pentru ca duelul din Ghencea să fie abordat de elevii lui Robert Ilyeș cu mai multă încredere și suport din tribune.

Luni, 13 noiembrie 2023, clubul nostru va puna la dispoziția fanilor un autobuz gratuit, pentru meciul din Liga a 2-a dintre Steaua București și FK Miercurea Ciuc.

Solicitanții pot călători gratuit, doar să achiziționeze un bilet la meci.

Plecare: luni, 13 noiembrie 2023, ora 11, din parcarea Eross Zsolt Arena. (…)

Contăm pe sprijinul dragilor noștri fani, să ne bucurăm împreună pentru victorie!”, se arată pe site-ul FK Miercurea Ciuc.

Ultimul meci Steaua – FK Miercurea Ciuc, marcat de scandările fanilor ”militari”

Ultimul duel Steaua – FK Miercurea Ciuc, disputat în a doua parte a lunii august 2022 (scor 4-0 pentru ciucani), în Ghencea, nu a fost lipsit de incidente în tribune, lucru destul de ușor de intuit încă anterior startului.

Susținătorii ”militarilor” au scandat împotriva Ungariei, iar în repriza a doua meciul chiar a fost întrerupt preț de câteva minute. Încă din prima repriză au început fanii din peluza Stelei să strige împotriva Ungariei, dar arbitrul central al respectivului meci, Claudiu Marcu (Constanţa), a vrut să vadă dacă ultrașii se opresc pe parcursul partidei sau vor continua și în repriza a doua.

Spiritele s-au încins, poate, mai tare în peluză și din cauza scorului, iar cuvintele cu trimitere către poporul maghiar l-au făcut pe Claudiu Marcu să oprească partida pentru aproximativ două minute.

Cele două echipe au fost chemate la marginea terenului, iar apoi un mesaj al clubului către suporteri, la boxele stadionului, a fost transmis, să înceteze cu scandările pentru că meciul poate fi oprit definitiv. În cele din urmă, meciul s-a reluat și a fost dus la capăt.

FK Miercurea Ciuc și Steaua, vecine de clasament și același punctaj

FK Miercurea Ciuc ocupă locul 12 în clasamentul de Liga 2, cu 16 puncte, iar CSC Șelimbăr, echipa pe care a întâlnit-o în runda trecută, a 12-a, în fața căreia a cedat, scor 2-1, este pe locul 1 la finalul rundei, cu 27 de puncte.

Tot cu 16 puncte acumulate în 12 partide, Steaua este pe locul 11 în clasamentul Ligii 2, la egalitate cu FK Miercurea Ciuc, care are un golaveraj inferior față de trupa lui Daniel Oprița. Runda trecută, Steaua a făcut remiză pe terenul formației CSC Dumbrăvița, scor 0-0.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isaac-solet-a-fost-convocat-la-nationala-republicii-centrafricane-19292277

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/legendarul-ioan-naghi-a-implinit-69-de-ani-file-de-poveste-cu-florea-dumitrache-nicolae-pescaru-sau-razvan-lucescu-si-previziune-sumbra-pentru-fotbalul-brasovean-19292273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-trimite-patru-jucatori-la-nationale-doi-la-echipe-de-seniori-19292267

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-despre-regretul-pe-care-gloria-buzau-l-ar-avea-fata-de-el-19292265

https://liga2.prosport.ro/program-tv/etapa-a-13-a-a-ligii-2-antepenultima-din-2023-debuteaza-joi-si-se-incheie-luni-cele-patru-meciuri-alese-pentru-a-fi-televizate-liderul-nu-starneste-interes-19292260

Andrei PASCU 08 Nov. 2023, 14:32 Liga 2
Pe aceeași temă