FK Miercurea Ciuc încă mai speră la play-off, iar Robert Ilyeș vrea să producă surpriza pe final de an: ”Dacă la Buzău obținem punct sau puncte, facem un pas important”

Andrei PASCU 30 Nov. 2023, 18:50 Liga 2
FK Miercurea Ciuc încă mai speră la play-off, iar Robert Ilyeș vrea să producă surpriza pe final de an: ”Dacă la Buzău obținem punct sau puncte, facem un pas important”

FK Miercurea Ciuc își poate trece în cont al șaselea succes în Liga 2, în acest sezon, în etapa a 15-a, când va merge pe terenul formației Gloria Buzău. Ciucanii se deplasează după un succes în Buzău, 1-0 cu CSM Slatina, acasă.

”Principalul” Robert Ilyeș a prefațat duelul de vineri, de la ora 14:30, care va fi în format live-text pe site-ul Liga2.ro.

FK Miercurea Ciuc întâlnește Gloria Buzău în etapa a 15-a din Liga 2. Analiza lui Robert Ilyeș

Formația din Miercurea Ciuc este mulțumită că nu a mai primit la fel de multe goluri în ultimele meciuri, doar patru în precedentele cinci runde, cele mai multe în duelul cu CSC Șelimbăr, cedat cu 1-2. Robert Ilyeș a părut încrezător la conferința de presă premergătoare jocului cu Gloria Buzău.

FK Miercurea Ciuc a reușit să pună la punct anumite aspecte în acest final de an, având trei victorii în ultimele cinci etape. A învins Unirea Dej, scor 1-0, CSM Alexandria, scor 2-1, și CSM Slatina, scor 1-0, dar a cedat în confruntările cu CSC Șelimbăr, scor 1-2, și Steaua, scor 0-1.

Robert Ilyeș își dorește să vadă siguranță în defensivă, dar și luciditate și inspirație în atac. Însă, a recunoscut că s-ar mulțumi și cu o remiză în confruntarea cu Gloria Buzău, care ar menține FK Miercurea Ciuc, din punctul său de vedere, cu șanse la play-off.

Robert Ilyeș vrea punct sau puncte din partida Gloria Buzău – FK Miercurea Ciuc

În cazul unui succes însă, FK Miercurea Ciuc are toate șansele să termine în jumătatea superioară a clasamentului din Liga 2 anul și să se apropie de primele șase poziții.

Pentru noi e un meci foarte important și cred că și pentru ei de altfel. Ei sunt deja în plutonul fruntaș, ocupă momentan locul 4. Noi, însă, trebuie să privim lucrurile proprii, să ne concentrăm pe rezultatele noastre.

Ne așteaptă o partidă deosebit de importantă deoarece, dacă la Buzău reușim să obținem punct sau puncte, ar fi un pas deosebit de important în drumul pentru play-off.

Ne așteaptă, sunt sigur, un meci dificil deoarece echipa adversă este formată din jucători valoroși, lot cu o multitudine de jucători străini sosiți în vară. Am convingerea că trebuie să ne întrebuințăm foarte serios dacă dorim să obținem cele trei puncte”, a spus Robert Ilyeș la conferința de presă.

FK Miercurea Ciuc poate termina anul în jumătatea superioară a clasamentului din Liga 2

Echipa antrenată de Robert Ilyeș ocupă locul 13 în clasamentul de Liga 2, cu 19 puncte, în urma a cinci victorii, patru remize și cinci eșecuri, cu 11 goluri marcate și 12 primite.

Cu 25 puncte acumulate în 14 partide, Gloria Buzău ocupa, înainte de startul rundei a 15-a, poziția a 4-a.

Foto și video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-corvinul-al-doilea-meci-din-etapa-a-15-a-a-ligii-2-19294670

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-incheie-un-an-dezastruos-cu-un-meci-cu-csc-dumbravita-19294734

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-remizat-cu-csm-resita-in-ultimul-meci-din-2023-19294697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-si-csm-resita-deschid-etapa-a-15-a-a-ligii-2-19294649

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-rauta-s-a-despartit-de-cfc-arges-19294646

Andrei PASCU 30 Nov. 2023, 18:50 Liga 2
Pe aceeași temă