FK Miercurea Ciuc face deplasarea la Viitorul Pandurii cu încredere maximă. Robert Ilyeș: ”Victoria din prima etapă a adus un plus, i-am simțit pe jucători”

Andrei PASCU 08 Aug. 2024, 17:01 Liga 2
FK Miercurea Ciuc face deplasarea la Viitorul Pandurii cu încredere maximă. Robert Ilyeș: ”Victoria din prima etapă a adus un plus, i-am simțit pe jucători”

FK Miercurea Ciuc are prima deplasare din noul sezon al Ligii 2, după ce în prima etapă a reușit să treacă de ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, scor 3-1. Acum, elevii lui Robert Ilyeș vor merge pe terenul celor de la Viitorul Pandurii, sâmbătă, de la ora 11:00, în runda a 2-a.

Pentru formația din Gorj va fi al treilea meci din acest sezon, pentru că miercuri, 7 august, a evoluat și în Cupa României, în turul 2, cu CSM Jiul Petroșani, unde a tranșat partida la loviturile de departajare, după 1-1 la finalul celor 90 de minute și 2-2 la finalul celor 120 de minute.

FK Miercurea Ciuc, duel cu Viitorul Pandurii în etapa a 2-a din Liga 2

Robert Ilyeș a lăudat formația din Târgu Jiu înaintea întâlnirii directe, făcând referire la prima etapă, când trupa lui Călin Cojocaru a remizat pe terenul FC Bihor Oradea, scor 0-0. ”Principalul” ciucanilor speră ca succesul cu ACSM Ceahlăul să fie dublat, mai ales că în săptămâna premergătoarea jocului cu gorjenii și-a văzut elevii motivați la antrenamente.

Printre plusurile remarcate de Robert Ilyeș la Viitorul Pandurii s-a numărat și consistența defensivă, echipa din Târgu Jiu având o apărare care poate fi cu greu întrecută după părerea șefului băncii tehnice a ciucanilor, dar are încredere că poate identifica punctele lor slabe.

Înainte de toate, sunt bucuros că am reușit să ținem acasă cele trei puncte din meciul trecut. Asta a adus un plus pentru echipă, i-am simțit bine pe jucători la antrenamente. În campionat, victoria la debut înseamnă mult și sper să reușim să o repetăm și sâmbătă.

Deci, după forma în care suntem și după cum ne-am antrenat, cu mari eforturi, ne putem întoarce cu cele trei puncte. Am reușit să analizăm prestația adversarilor din prima etapă, trebuie să fim conștienți că vom evolua împotriva unei echipe agresive.

Le cunosc antrenorul destul de bine, știu că își încurajează echipa, care este un colectiv tânăr, care se zbate până în ultimul minut. Ei au demonstrat-o la Oradea, în prima etapă.

S-au apărat foarte bine la Oradea, însă sper că le vom găsi punctele slabe și vom reuși să le penetrăm defensiva, că vom reuși să marcăm cât mai repede, deoarece cu avantaj pe tabelă ne va fi mai ușor să jucăm”, a spus Robert Ilyeș în cadrul unei conferințe de presă, înaintea deplasării pentru jocul cu Viitorul Pandurii.

FK Miercurea Ciuc speră să dubleze victoria din prima etapă

Așadar, pentru FK Miercurea Ciuc, după partida cu ACSM Ceahlăul, va urma un duel în deplasare, cu Viitorul Pandurii, în etapa a 2-a din Liga 2. Apoi, în runda a 3-a, va avea al doilea meci pe teren propriu al stagiunii, cu AFC Câmpulung Muscel.

Foto: FK Miercurea Ciuc

Andrei PASCU 08 Aug. 2024, 17:01 Liga 2
Pe aceeași temă