Cum va reacționa FK Miercurea Ciuc după eșecul cu Unirea Slobozia? Robert Ilyeș, înaintea jocului cu Mioveni: ”E puțin ciudat, am pierdut după șapte etape”

Andrei PASCU 09 Apr. 2024, 19:49 Liga 2
Cum va reacționa FK Miercurea Ciuc după eșecul cu Unirea Slobozia? Robert Ilyeș, înaintea jocului cu Mioveni: ”E puțin ciudat, am pierdut după șapte etape”

FK Miercurea Ciuc are ocazia să își ia repede revanșa după eșecul din runda trecută, contra Unirea Slobozia. Miercuri, de la ora 17:00, va întâlni, pe teren propriu, CS Mioveni, față de care se va distanța la patru puncte dacă o va învinge.

În acest moment, FK Miercurea Ciuc și CS Mioveni sunt ultimele în play-off-ul Ligii 2, pe locurile 5 și 6. În sezonul regular, în runda a 6-a, la Miercurea Ciuc, cele două au terminat la egalitate, fără gol, scor 0-0.

FK Miercurea Ciuc – CS Mioveni, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 2

FK Miercurea Ciuc a pierdut jocul de la Slobozia după șapte meciuri la rând terminate cu rezultat pozitiv, iar seria favorabilă a și ajutat-o să ajungă în play-off-ul Ligii 2. Robert Ilyeș a declarat, înaintea întâlnirii cu Mioveni, la conferința de presă, că vrea succesul acum, pentru ca înfrângerea din runda trecută să fie ștearsă.

În plus, o victorie ar ține FK Miercurea Ciuc cât mai aproape de Gloria Buzău, dar ar și mări distanța față de CS Mioveni. Antrenorul o consideră pe Unirea Slobozia desprinsă, în mare măsură, în cursa promovării directe și consideră că FK Miercurea Ciuc și celelalte două formații cu drept de promovare se vor lupta pentru a doua poziție de accedere directă în prima divizie.

Robert Ilyeș a prefațat duelul contra CS Mioveni

E posibil ca în echipa ciucanilor să apară câteva schimbări, dar la fel se poate întâmpla și în primul 11 al Mioveniului. Ciucanii sunt ceva mai obosiți, pentru că au jucat duminică, 7 aprilie, iar echipa lui Constantin Schumacher a evoluat joia trecută, 4 aprilie.

Pot să spun să este un pic ciudat, că după o serie de rezultate bune, după șapte etape, a venit înfrângerea. Este normal să o acceptăm cu greu, deoarece am jucat foarte bine în prima repriză, însă ne-a lipsit golul. Astfel, am pierdut acel joc cu ușurință.

Trebuie să trecem peste, este deja un meci ce aparține de trecut și trebuie să ne concentrăm pe meciul cu CS Mioveni, pentru că sunt trei puncte pe care trebuie să le adjudecăm obligatoriu!

Nu putem spune că ar fi un adversar mai accesibil. Sunt partide echilibrate indiferent dacă jucăm cu liderul sau cu ocupanta locului 6. Toate echipele evoluează cu ambiție, cu dăruire, toată lumea luptă pentru promovare, așa că mă aștept la un meci foarte greu.

Încercăm să găsim cea mai bună formulă, atât fizic, cât și psihic. Trebuie să fim concentrați exclusiv la acest meci, deoarece ne vom întrece cu o rivală directă, dat fiind că Slobozia a făcut un pas mare, s-a distanțat de celelalte.

Ne vom lupta trei echipe (n.r. – FK Miercurea Ciuc, CS Mioveni și Gloria Buzău) pentru un singur loc, deci vom avea un meci de șase puncte acum”, a spus Robert Ilyeș la conferința de presă.

 

FK Miercurea Ciuc, cu un punct peste CS Mioveni

FK Miercurea Ciuc este pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2, cu 35 de puncte, la o lungime de locul 6, CS Mioveni. Are de recuperat un punct față de locul 4, Gloria Buzău, și este la patru puncte de Corvinul Hunedoara (locul 3), la opt puncte de locul 2, CSC Șelimbăr, și la 11 puncte de liderul Unirea Slobozia.

Referitor la programul din grupa pentru promovare, după etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 2, când FK Miercurea Ciuc va întâlni, acasă, CS Mioveni, va da peste Corvinul Hunedoara, tot pe teren propriu, iar apoi va merge la Gloria Buzău.

Reacția lui Robert Ilyeș înaintea partidei FK Miercurea Ciuc – CS Mioveni:

https://www.youtube.com/watch?v=W_NqW-B9oMg

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-dintre-corvinul-si-unirea-slobozia-are-arbitru-din-prima-liga-19305683

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-risca-sa-ramana-fara-finantatorul-care-ii-asigura-existenta-19305667

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-vrea-revansa-dupa-esecul-corvinului-cu-unirea-slobozia-19305669

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iesirea-lui-zoltan-szondi-toti-impotriva-fk-miercurea-ciuc-19305659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandriei-ii-place-rozul-dar-situatia-sa-nu-e-una-deloc-roz-19305658

Andrei PASCU 09 Apr. 2024, 19:49 Liga 2
Pe aceeași temă