FK Csikszereda vrea să producă surpriza și să învingă ASU Poli. Valentin Suciu: ”Căutăm soluții să le desfacem apărarea”. Ciucanii au trei absențe pentru meciul de sâmbătă

Autor: Andrei PASCU Publicat: 02 Oct. 2020, 18:34 Liga 2
FK Csikszereda vrea să producă surpriza și să învingă ASU Poli. Valentin Suciu: ”Căutăm soluții să le desfacem apărarea”. Ciucanii au trei absențe pentru meciul de sâmbătă

FK Csikszereda joacă sâmbătă, în etapa a 6-a din Liga 2, acasă, cu ASU Poli. Ciucanii vor să obțină prima victorie a sezonului de pe teren propriu, chiar dacă au în față una dintre cele mai în formă echipe ale debutului de campionat, locul 2 înaintea etapei. Valentin Suciu își dorește însă să facă surpriza, iar echipa sa să părăsească a doua parte a clasamentului.

FK Csikszereda nu poate conta pe trei jucători cu ASU Poli 

A declarat înaintea partidei că va încerca să găsească variantele cele mai bune pentru faza de atac, pentru a putea să desfacă apărarea care a încasat un singur gol în primele cinci runde. FK Csikszereda are și probleme de lot, nu poate conta pe Antal și Suciu, accidentați, și nici pe Janos, care e suspendat după eliminarea din meciul cu Petrolul.

Valentin Suciu a constatat o serie de greșeli în echipa sa, pe care a încercat să le regleze toată săptămâna premergătoare duelului cu timișorenii. A precizat că își dorește ca erorile să nu se mai repete și de această dată, pentru că orice pas de acest tip poate fi decisiv sâmbătă.

Avem în față un meci foarte dificil, am fost conștienți de asta toată săptămâna. Căutăm soluții cu privire la modul în care putem să desfacem apărarea timișorenilor. ASU Poli, care se află pe locul doi în clasament, are cea mai bună apărare din divizia a doua, încasând un singur gol în cinci meciuri. Are o apărare experimentată, pentru că jucătorii din zona respectivă joacă împreună de mult timp.

Sper că am învățat din greșelile noastre de până acum și să reușim să obținem prima victorie acasă. Nu putem să îi folosim pe cei doi tineri, Suciu și Antal, din cauza accidentărilor, iar Janos nu poate să joace din cauza cartonașului roșu încasat în meciul cu Petrolul”, a declarat Valentin Suciu pentru Szekely Sport.

FK Csikszereda, o singură victorie în patru meciuri 

FK Csikszereda este pe locul 15 în Liga 2 și nu a câștigat în ultimele trei partide. După debutul cu victorie, 1-0 cu Fotbal Comuna Recea, au urmat partide mai puțin reușite: 1-1 cu U Craiova 1948 SA, 1-2 cu Petrolul și 2-3 cu Aerostar Bacău.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 02 Oct. 2020, 18:34 Liga 2
Pe aceeași temă