FK Csikszereda începe să respire după începutul ”catastrofal” de Liga 2! Valentin Suciu, analiză obiectivă a situației și reacție clară despre o eventuală ofertă importantă din Liga 1

Răzvan STÎNGĂ 05 Oct. 2021, 15:34 Liga 2
FK Csikszereda începe să respire după începutul ”catastrofal” de Liga 2! Valentin Suciu, analiză obiectivă a situației și reacție clară despre o eventuală ofertă importantă din Liga 1

FK Csikszereda arată o creștere de formă, după începutul slab de campionat, în ciuda faptului că mai toate echipele din Liga 2 o considerau o candidată la primele șase poziții, la play-off. În ultimele patru meciuri, formația din Miercurea Ciuc a obținut nouă puncte.

Valentin Suciu: ”Am început foarte greu campionatul, chiar catastrofal”

În etapa a 9-a, FK Csikszereda a învins cu 2-1 Unirea Constanța, în deplasare, și a ajuns la 9 puncte, care au urcat-o pe locul 14. Antrenorul Valentin Suciu a recunoscut după victorie că echipa sa are parte de momente mai bune, dar că este convins că primele șase locuri sunt departe momentan, fiind nevoie de o serie lungă de rezultate pozitive.

”Principalul” a punctat că această pauză de Liga 2, pentru acțiunile echipelor naționale, vine excelent pentru FK Csikszereda, care are timp să mai regleze anumite aspecte. În plus, ciucanii au în plan și disputarea unui meci amical.

(N.r. – Despre partida cu Unirea Constanța) ”A fost un teren greu, a fost greu pentru ambele echipe, nu doar pentru noi să jucăm pe terenul acela, dar una peste alta sunt bucuros pentru cele trei puncte. Exersăm mult fazele, dar nu de fiecare dată ne iese. Mă bucur că am reușit să câștigăm, am luat cele trei puncte.

Exceptând etapa trecută, cu Buzău, suntem destul de bine. Am început foarte greu campionatul, chiar catastrofal, așteptările erau mult mai mari, dar din păcate nu am reușit mai mult. Puteam, dar nu am reușit. Acum, trebuie să strângem rândurile, să rămânem modești, să muncim mai mult și mai bine și să adunăm cât mai multe puncte până la final.

(N.r. – Despre pauza din Liga 2) Vom avea antrenamente, vom încerca să luăm și un meci amical, să vedem dacă vom reuși, și ne pregătim de meciul cu Iași. Trebuie să câștigăm acel meci”, a spus Valentin Suciu la Metropola TV.

Valentin Suciu exclude plecarea de la Miercurea Ciuc 

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a rămas fără antrenor, după despărțirea de Leontin Grozavu, iar Valentin Suciu a declarat că este exclus ca el să revină la echipa pe care a antrenat-o înainte de a veni la FK Csikszereda, pe care a și dus-o în Liga 1 de altfel.

(N.r. – E posibil să mergi la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe?) ”E prea mult spus, nu am vorbit cu absolut nimeni, am discutat doar cu Leo Grozavu. E un antrenor cu experiență, bun, căruia nu îi va fi greu să își găsească un angajament repede. Eu sunt concentrat pe Miercurea Ciuc, o să mă liniștesc, iar apoi o luăm de la capăt”, a spus Valentin Suciu, legat de posibila reîntoarcere la echipa din Sfântu Gheorghe.

FK Csikszereda, pe locul 14 în Liga 2 

FK Csikszereda a luat cele nouă puncte pe care le-a adunat până acum în Liga 2, în ultimele patru etape, în care a înregistrat trei victorii (3-1 cu ”U” Cluj, 2-1 cu Poli Timișoara și 2-1 cu Unirea Constanța) și un eșec (2-3 cu FC Buzău).

Ciucanii sunt pe locul 14, iar în runda a 10-a vor juca împotriva Politehnicii Iași, acasă, ocupanta locului 9, cu 12 puncte.

Rezumatul partidei Unirea Constanța – FK Csikszereda, scor 1-2

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto și FK Csikszereda 
Video: FK Csikszereda 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ilie-stan-oprit-de-bodyguarzi-sa-conduca-antrenamentul-la-fc-brasov-nu-sunteti-pe-lista-avem-o-notificare-prin-care-sunteti-suspendat-reactia-antrenorului-demis-19204277

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-costel-enache-explica-de-ce-a-vrut-sa-renunte-la-poli-iasi-de-mult-nu-am-mai-trait-o-astfel-de-suparare-am-si-eu-nevoie-de-reusite-acestea-ma-incarca-19204274

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-a-fost-aproape-de-demitere-succesul-cu-poli-iasi-l-a-salvat-momentan-pe-antrenor-marius-burca-le-am-spus-ca-ne-am-facut-de-cacao-ne-a-aratat-lumea-cu-degetul-19204263

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Oct. 2021, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă