FK Csikszereda a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul 2021/2022. Cardurile asigură prezența la meciurile din Liga 2 și Cupa României, dar doritorii trebuie să fie vaccinați

Andrei PASCU 04 Aug. 2021, 16:10 Liga 2
FK Csikszereda a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul 2021/2022. Cardurile asigură prezența la meciurile din Liga 2 și Cupa României, dar doritorii trebuie să fie vaccinați

FK Csikszereda a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul 2021/2022. Suporterii echipei din Miercurea Ciuc pot intra însă în posesia lor numai dacă sunt vaccinați. În caz contrar, ei sunt nevoiți să își cumpere bilete separat, pentru fiecare meci în parte de pe teren propriu.

FK Csikszereda începe comercializarea abonamentelor pentru sezonul 2021/2022

Prețul unui abonament este de 200 de lei. În plus, cei care și-au achiziționat abonamente pentru sezonul 2019/2020, în timpul căruia fanii au putut intra pe stadioane doar pentru câteva luni, primesc unul gratuit pentru stagiunea în curs. Cardurile care asigură prezența la meciurile de pe teren propriu sunt valabile atât pentru partidele din Liga 2, cât și pentru cele din Cupa României.

În ceea ce privește biletele la meciuri, FK Csikszereda a anunțat un preț fix stabilit de pe acum, indiferent de adversar, de 15 lei.

Începând de astăzi (n.r. – miercuri), puteți cumpăra abonamente pentru sezonul 2021-2022.

Prețul unui abonament este de 200 RON și poate fi achiziționat numai de cei cu card de vaccinare. Cei care au avut un abonament în sezonul 2019-2020 și au un card de vaccinare pot solicita un abonament gratuit. De astăzi, abonamentul poate fi solicitat în fiecare zi săptămânală, între orele 14:00 și 16:00, la casa de bilete.

Abonamentul este valabil pentru toate meciurile din liga internă și Cupa României ale FK Miercurea Ciuc. Este necesar să prezentați o carte de identitate în momentul cumpărării.

Biletele pentru meciurile interne vor costa 15 RON, dar intrarea trebuie confirmată numai cu un certificat de vaccinare (mai vechi de 10 zile) sau un PCR de 72 de ore sau un test rapid de 24 de ore, precum și cei care au trecut prin boală cu un rezultat pozitiv, în termen de 15-180 de zile.

Intrarea pe stadion

Conform reglementărilor Federației Române de Fotbal, dacă reglementările epidemiologice sunt favorabile, spectatorii pot ocupa 50% din capacitatea stadionului. 5% din locuri trebuie rezervate fanilor echipei vizitatoare. Purtarea unei măști este încă obligatorie, la fel ca și utilizarea igienizantului pentru mâini și a distanței. Nu este posibil să aduceți alimente, băuturi sau pungi sau bagaje pe stadion”, a comunicat FK Csikszereda.

Valentin Suciu se teme de meciul cu Steaua, primul din noul sezon pentru FK Csikszereda 

FK Csikszereda debutează în Liga 2, miercuri, cu un meci în deplasare pe terenul Stelei. Antrenorul Valentin Suciu se așteaptă la o confruntare grea pentru echipa sa, chiar dacă anul fotbalistic trecut a jucat în play-off-ul de promovare, iar formația din Ghencea este o nou-promovată.

Suciu se teme, în principal, de un joc bun al Stelei, influențat de miile de suporteri care sunt anunțate la ora partidei.

Vom avea o partidă foarte grea la București. Deși e o echipă debutantă, să nu uităm că este vorba despre Steaua, una dintre cele mai cunoscute echipe din România. Este și pe teren propriu, pe un stadion nou unde, conform informațiilor noastre, vor fi mulți spectatori. Mă aștept la aproximativ 15.000 de spectatori.

Astfel de meciuri sunt frumoase, dar trebuie să dovedim pe teren că suntem mai buni”, a declarat Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

Foto: FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-fc-hermannstadt-se-joaca-fara-spectatori-la-techirghiol-motivul-pentru-care-publicul-nu-are-acces-pe-stadion-19194414

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alegere-surprinzatoare-pentru-postul-de-director-sportiv-la-cs-comunal-selimbar-ioan-luca-fostul-antrenor-de-la-magura-cisnadie-prezentat-in-functie-e-o-experienta-noua-pentru-mine-sper-19194410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-lansat-pentru-u-cluj-in-noul-sezon-valentin-alexandru-am-mai-avut-si-alte-sanse-importante-succesul-cu-poli-timisoara-a-fost-insa-umbrit-de-accidentarea-lu-19194384

 

 

 

Andrei PASCU 04 Aug. 2021, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă