Finanțatorul Ceahlăului, nemulțumit de jocul echipei la Tunari. Anton Măzărianu: ”Sunt mulțumit doar de rezultat. Cea mai slabă evoluție de până acum”

Narcis POHOAȚĂ 03 Sep. 2023, 17:56 Liga 2
Finanțatorul Ceahlăului, nemulțumit de jocul echipei la Tunari. Anton Măzărianu: ”Sunt mulțumit doar de rezultat. Cea mai slabă evoluție de până acum”

CSM Ceahlăul s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0) la Tunari, duminică, în cadrul etapei a 5-a a sezonului, dar nemțenii au jucat modest pe terenul penultimei clasate în Liga 2.

Pe un teren impracticabil, ambele echipe au jucat slab, iar diferența a fost făcută de o fază fixă, Onișa marcând golul victoriei pentru nemțeni, în minutul 73.

Finanțatorul echipei CSM Ceahlăul, nemulțumit de jocul echipei la Tunari. Reacția lui Anton Măzărianu

La final, finanțatorul Ceahlăului, Anton Măzărianu, s-a declarat mulțumit doar de punctele obținute de echipa sa, nu însă și de jocul etalat de elevii lui Cristian Pustai. Mai mult, Măzărianu a spus că Ceahlăul a făcut la Tunari cel mai slab meci din acest sezon.

Rezultatul mă mulțumește, dar jocul nu. A fost cel mai slab joc al nostru de până acum. Bineînțeles, și terenul a fost total defavorabil, nu știu cum a putut Federația să omologheze un asemenea teren. Dar jocul chiar a fost slab”, a declarat Anton Măzărianu.

Oficialul nemțean a anunțat că în perioada de întrerupere a campionatului vor avea loc câteva ”reorganizări” la club:

E binevenită pauza, o să facem și câteva reorganizări din mai multe puncte de vedere. Și administrativ, și jucători, vom face tot ce este necesar pentru a putea să ne atingem obiectivul, atacarea play-off-ului”.

Au lucrat fazele fixe la antrenamente

La rândul său, Mihael Onișa, autorul golului de 3 puncte pentru Ceahlăul, a dezvăluit după meci că echipa nemțeană a lucrat la antrenamente fazele fixe.

În minutul 73, Albino a centrat dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, portarul Isvoranu a respins până la Onișa, care a înscris cu un șut fără preluare, de la marginea careului.

A fost un meci destul de greu, pe un teren foarte dificil, nu s-a putut juca aproape deloc. Știam că au probleme la fazele fixe și am exersat asta la antrenamente, iar o astfel de fază fixă ne-a adus și cele trei puncte. Acum suntem liniștiți două săptămâni, ne putem antrena cu zâmbetul pe buze”, a spus Mihael Onișa.

Ceahlăul Piatra Neamț s-a impus la Tunari cu 1-0 și a obținut al treilea succes în acest sezon, acumulând 9 puncte în clasament. În runda următoare, a 6-a, nemțenii vor juca pe teren propriu cu Chindia.

Foto: CS Tunari și CSM Ceahlăul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-1-1-cu-fk-miercurea-ciuc-in-etapa-a-5-a-de-liga-2-19283716

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eusebiu-tudor-a-plecat-de-la-metaloglobus-ianis-zicu-varianta-19283713

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-csc-dumbravita-0-1-19283704

https://liga2.prosport.ro/seria-1/teren-modest-fotbal-pe-masura-in-cs-tunari-csm-ceahlaul-2-2-19283688

https://liga2.prosport.ro/special/live-text/etapa-a-5-a-de-liga-2-continua-duminica-cu-patru-partide-19283613

Narcis POHOAȚĂ 03 Sep. 2023, 17:56 Liga 2
Pe aceeași temă