Ferfelea: „Din primăvară, echipa va arăta mult mai bine”

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 13:43 Liga 2
Ferfelea:** „Din primăvară, echipa va arăta mult mai bine

Cel mai bun jucător al Craiovei în meciurile de acasă cu UTA și Olimpia Satu Mare, Viorel Ferfelea, a explicat de ce a ales CS Universitatea și a vorbit despre speranțele și obiectivele pe care le are cu echipa din Bănie.

„Aici există stabilitate și cred în acest proiect. Mi-a plăcut această provocare. Sper să o iau de la capăt și să câștig ceva cu echipa. În Craiova dacă ai rezultate ești văzut ca un rege. Mi-a plăcut atmosfera. Am jucat pe Oblemenco ca adversar și când am văzut cum cântau imnul 30.000 de oameni pe mine m-a uimit. Craiova este o echipă cu tradiție, cu un stadion celebru, cu suporteri foarte mulți. Am fredonat de multe ori, de când am venit aici, imnul. Ce poți să-ți dorești mai mult decât să joci pe un stadion legendar, cu mii de oameni alături. Mi-aș dori să repet performanțele de la Sportul și la Universitatea. Eu la Sportul am terminat pe un loc 4, în anul în care am fost retrogradați – ne-a despărțit un singur gol de Cupa UEFA și mi-aș dori ca Universitatea Craiova să termine în primele patru echipe ale ligii întâi. Nu s-au construit relațiile de joc, aceasta este cea mai mare problemă la echipă. Echipa va arăta mai bine în primăvară. Mi se pare în momentul de față că sunt jucători de calitate în echipă, chiar dacă sunt tineri. Sunt sigur că pe viitor, unii dintre ei vor ajunge la naționala de tineret” a declarat Ferfelea la TV Oltenia.

Ferfelea consideră că principalele contra-candidate ale Universității la promovare sunt Gloria Bistrița, ASA Târgu Mureș, Metalul Reșița și CSM Râmnicu Vâlcea. „Bistrița este o echipă foarte bine închegată, își depune serios candidatura pentru promovare. La ASA Târgu Mureș știu că s-au făcut mari eforturi financiare. Metalul Reșița are un lot bun, cu jucători care evoluează de mult timp împreună, așa că nu e surprinzător locul pe care-l ocupă, iar Râmnicu Vâlcea, echipa lui Claudiu Niculescu, are stabilitate și, de asemenea, un lot valoros. Dar în perioada de iarnă se pot întâmpla foarte multe și o echipă pe care nu o vedeți acum în primele 6 poate să promoveze. Se pot întâmpla lucruri surprinzătoare în liga a doua”.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 13:43 Liga 2
Pe aceeași temă