Federația îi ține pe rapidiști în joc de glezne

Marius ANGHEL 13 Jun. 2013, 12:41 Liga 2
Federația** îi ține pe rapidiști în joc de glezne

Clubul Rapid a primit abia marți seară documentul cu motivarea deciziei luată de Comisia de Disciplină a FRF privind reprogramarea partidei cu Sportul Studențesc București contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii secunde și tot atunci oficialii grupării sucevene au înaintat recursul la această hotărâre.

„Până acum nu am fost înștiințați oficial cu privire la data la care se va analiza contestația depusă de noi. Sper ca acest caz să se încheie cât mai repede, nu de alta dar nu e normal ca celelalte echipe să fie deja în vacanță, iar noi să-i ținem în continuare pe jucători la club, pe cazare și masă”, a declarat președintele Rapidului, Gabriel Clim.

Vă reamintim că oficialii clubului Rapid nu au fost de acord cu decizia Federației Române de Fotbal de a rejuca sâmbătă, pe 8 iunie, partida cu Sportul Studențesc contând pentru etapa a XXIX-a și drept urmare au formulat o contestație în acest sens către Comisia de Disciplină. Sucevenii au reclamat între altele că este neregulamentar să se programeze jocuri restante după încheierea campionatului și au cerut explicații referitoare la faptul dacă echipa Sportul Studențesc nu ar trebui totuși retrogradată din oficiu, în condițiile în care a fost neprogramată de două ori pe parcursul unei ediții de campionat.

Mai mult, avocații Rapidului au reamintit membrilor Comisiei de Disciplină că echipa suceveană s-a deplasat pe data de 3 iunie la București pentru a onora partida cu Sportul Studențesc, a cheltuit în jur de 10.000 de lei cu transportul și cazarea jucătorilor și nu este vina „ceferiștilor” că meciul a fost anulat inițial din vina grupării bucureștene, după care a fost reprogramat din nou, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În eventualitatea în care meciul se va juca în cele din urmă, sucevenii nu au decât varianta victoriei pentru a se salva de la retrogradare.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 13 Jun. 2013, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă