Feblețea lui Mircea Lucescu!

02 Dec. 2008, 11:57 Liga 2
Feblețea lui Mircea Lucescu!

Fotbalistul Cetății Suceava a fost suspendat un an de zile după ce l-a lovit pe arbitrul Bocăneală.

Ionuț Pavel, fotbalistul Vasluiului, împrumutat pentru un an la Cetatea Suceava, crede că suspendarea pe care a primit-o în urma incidentelor de la partida cu Ceahlăul de acum este exagerată.

 

"Eu doar l-am împins pe arbitrul Bocăneală, iar el a scris în foaie că l-am lovit cu pumnii. Nu am de că să mă simt vinovat. Nu cred că am greșit cu nimic. S-a văzut clar că Bocăneală a făcut japcă cu Ceahlăul. A tras pe față cu echipa din Piatra Neamț. Am primit un an de suspendare și 50 de milioane de lei vechi, amendă. Este exagerat. Am să mă adresez și celorlalte Comisii de la FRF", a spus Pavel.

Mijlocașul spune că singura șansă a sa de "a nu sta pe bară" timp de un an este să se transfere în străinătate.

"Dacă pedeapsa de un an va rămâne în picioare voi fi un jucător terminat. Am 21 de ani și va fi greu să revin pe teren. Singura soluție este să mă transfer în străinătate. Ar fi o posibilitate de a pleca pentru un an la o echipă din prima ligă a Moldovei. Asta ar fi singura mea șansă, pentru că în România nu am voie să joc nicăieri. Doar la o echipă de județ aș avea dreptul să evoluez, dar nu mă interesează. Mai bine mă las, decât să-mi rup picioarele pe la țară".

Ionuț Pavel nu uită că în urmă cu patru ani, a jucat în două meciuri amicale pentru Beșiktaș Istnabul, fiind la un pas de a semna un contract cu gruparea antrenată pe atunci de Mircea Lucescu:

"Domnul Mircea Lucescu m-a văzut la Tricolorul Breaza pe când aveam aproape 18 ani. Jucam mijlocaș central. I-a plăcut de mine și m-a luat ca să evoluez în câteva partide amicale pentru formația turcă. Am jucat bine, iar Mircea Lucescu s-a ținut de mine multă vreme pentru a semna cu Beșiktaș. Îmi spunea că dacă mă voi ține de treabă voi ajunge un jucător important".

 

Pavel crede că transferul său la Beșiktaș nu s-a realizat din cauza sumei prea mari pe care o cereau cei de la Tricolorul Breaza.

"Cred că am avut și ghinion. Mircea Lucescu mă suna aproape în fiecare săptămână să mă încurajeze. Nu știu ce s-a întîmplat de atunci. Parcă nimic nu-mi mai merge așa cum vreau eu. A fost un tren pe care l-am pierdut. Cred că transferul a picat din cauza neînțelegerii dintre prelședintele de la Breaza, Constantin Anghelache, și Mircea Lucescu. Am suferit mult. Pueam acum să joc la o echipă importantă", a conchis Pavel.

"Pavel de la Breaza este un jucător mai mult decât interesant. Dacă se va ține de treabă veți mai auzi de el. Este un tânăr extrem de talentat. Dacă va ajunge la parametri pe care ni-i dorim ar putea ajunge la Beșiktaș", a declarat Mircea Lucescu,după un meci amical disputat în 2004 la Ploiești cu Petrolul

Articol scris de Laurențiu Muscalu

02 Dec. 2008, 11:57 Liga 2
Pe aceeași temă