FCM Bacău riscă să fie exclusă din Liga a II-a

Mihai Ramniceanu 29 Nov. 2008, 10:43 Liga 2
FCM Bacău riscă să fie exclusă din Liga a II-a

Comisia de Arbitraj Sportiv din cadrul Federației Române de Fotbal somează echipa din Bacău să plătească suma de 25.000 de lei în maximum 30 de zile.
În cazul în care FCM refuză să plătească această sumă, de la data scadentă clubul va suporta penalități, putându-se ajunge până la blocarea tuturor transferurilor și chiar la neprogramarea în campionat. În cazul a două neprogramări, echipa în cauză este exclusă din competiție.

AFLĂ‚ TOTUL DESPRE EȘALONUL SECUND PE www.liga2.ro

Aflat în ultimul an de contract, Daniel David a refuzat să își prelungească angajamentul, iar acum se află într-o situație delicată. După ce a evoluat o lungă perioadă cu infiltrații, jucătorul a decis să se supună unei intervenții chirurgicale, iar după mai multe „tentative” în Germania și în Austria, a fost operat de hernie de disc în pauza competițională la un spital din București. David a detaliat și situația fotbaliștilor de la clubul din urbea lui Bacovia. „Aici se moare de foame. Se lucrează doar pe bază de convenții civile. Eu, spre exemplu, am prevăzut un venit de 9.600 de euro pe trei ani, ceea ce înseamnă 3.200 pe an și aproximativ 260 de euro pe lună, adică salariul minim. Există însă jucători care câștigă 150 de lei pe lună”.

”Aici se moare de foame. Se lucrează doar pe bază de convenții civile. Există jucători care câștigă 150 de lei pe lună”, Daniel David, fundaș FCM Bacău

250 de milioane de lei vechi trebuie să-i achite conducerea clubului din orașul lui Bacovia fostului căpitan al galben-albaștrilor


 
 
Mihai Ramniceanu 29 Nov. 2008, 10:43 Liga 2
Pe aceeași temă