Claudiu Niculescu și FC Voluntari organizează cantonamentul de vară în țară. Ilfovenii urcă la munte și vor disputa trei teste

Andrei PASCU 26 Jun. 2024, 14:16 Liga 2
Claudiu Niculescu și FC Voluntari organizează cantonamentul de vară în țară. Ilfovenii urcă la munte și vor disputa trei teste

Deja reunită, FC Voluntari a stabilit și cantonamentul pe care îl va organiza în această vară, până la urmă decizând să facă pregătirea pe plan intern, în România. Ilfovenii, căzuți în Liga 2 la finalul sezonului trecut de SuperLiga, vor merge în Brașov.

Așadar, la munte va efectua Claudiu Niculescu stagiul de pregătire centralizat din vacanța de vară, în pauza pricinuită de trecerea la următorul campionat al Ligii 2.

FC Voluntari, cantonament de vară montan

FC Voluntari vrea să se întoarcă în SuperLiga României în vara următoare. Vrea să stea doar un sezon în Liga 2, iar obiectivul sportiv a fost declarat încă din momentul retrogradării. Din acest motiv a fost adus cel mai important antrenor din istoria clubului ilfovean, Claudiu Niculescu, care are și o experiență importantă la nivelul diviziei a doua.

Antrenorul a declarat că în mod clar își dorește să se lupte pentru calificarea în play-off în primă fază, la finalul campionatului regular, iar apoi să bifeze promovarea din Liga 2 în SuperLiga României, poate chiar de pe primele două locuri.

În aceste zile este pe cale să încheie seria plecărilor și venirilor antrenorul, să contureze definitiv lotul de jucători, după ce ilfovenii s-au reunit și au disputat și un meci școală în weekendul care tocmai a trecut.

Claudiu Niculescu, trei amicale pentru FC Voluntari în cantonament

Niculescu a stabilit, alături de conducere, și cantonamentul pe care îl va organiza în această vară. FC Voluntari va merge la munte, în Brașov, iar acolo vor avea loc, conform 100 Sport, și trei meciuri amicale, până acum nefiind stabilite adversarele.

E mult de muncă, dar lucrurile se așează ușor-ușor. Mai avem puțin până la începutul pregătirilor și privim cu încredere acest lucru.

Sunt condiții bune aici, iar obiectivul nu poate fi altul decât promovarea în Liga 1. Nu am venit aici de dragul de a antrena, vreau performanță!”, spunea Claudiu Niculescu înainte de starul pregătirilor, după ce era numit antrenor la FC Voluntari.

Foto: Valentin Macrea/ Sport Pictures

Andrei PASCU 26 Jun. 2024, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă